Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 16. 1. 2024.

| Društvo

Za popravku i održavanje jarbola Grad Leskovac planira da potroši oko 600 hiljada dinara

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
zastava
Planira se i kupovina zastava vredna 1 milion dinara; foto: Grad Leskovac

Grad Leskovac raspisao je javnu nabavku za izvođača koji će u 2024. godini brinuti o popravkama i održavanju jarbola na području Leskovca, a procenjeno je da će za taj posao biti plaćen 600 hiljada dinara bez PDV-a. Planira se i kupovina zastava vredna 1 milion dinara.

Nabavka "Popravka i održavanje jarbola na teritoriji grada Leskovca" raspisana je 12. januara i rok za dostavljanje ponuda je 23. januar u 12 sati.

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, nabavkom se zahteva rad specijalnog vozila "korpe" za popravku i održavanje jarbola visine 10 metara sa dva kvalifikovana radnika, zamena oštećenih zastava i postavljanje novih i da se oko 15 put mesečno obilazi kontroliše stanje jarbola na terenu.

Koliko tačno zastava i jarbola ima na području Leskovca nema podataka u nabavci, ali je u martu 2023. godine raspisan tender za nabavku 100 metalnih nosača za zastave sa ugradnjom i za to je plaćeno oko 400 hiljada dinara.

Da planiraju kupovinu novih zastava vidi se i u Planu javnih nabavki za 2024. godinu u kojem se navodi da je planirana nabavka zastava Republike Srbije i Grada Leskovca i da je procenjena vrednost te nabavke 1 milion dinara. Pre toga, poslednja kupovina zastava bila je 2021. godine, kada su nabavljene 72 zastave za jarbole.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojan

    19:18 // 16. 1. 2024.

    Strucnjak koji je dao ponudu od 600.000 kako ce znati da se obilazi 15 puta mesecnoO cemu prica ovaj strucnjak.Vise nemaju ni ideju kako da smuljaju.

  • Zana

    13:38 // 16. 1. 2024.

    Zapravo zastave su jako skupe. Kod mene na poslu imamo 6, oko 8.000 dinara mi se cini da smo placali komad.

  • Инквизитор

    12:47 // 16. 1. 2024.

    А од чега је направљен тај јарбол?
    Јел' од злата?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: