Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 22. 2. 2013.

| Društvo

Za radove u Gradskoj kući oko 5 miliona dinara

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
gradsko-vece(renovirana-sala).jpg
Sednica Gradskog veća u renoviranoj sali

Velika sala niške Gradske kuće u potpunosti je renovirana, a za taj posao u budžetu je predviđeno 3,8 miliona dinara. Još jedan milion opredeljen je za adaptaciju kafe kuhinje.

Radnici Nišstana priveli su kraju poslove na renoviranju velike sale Gradske kuće. Tako će, kao i odbornici, i gradski većnici raditi u boljim uslovima i uređenoj sali.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić kaže da je zbog dotrajalosti kompletno promenjen pod, a stavljen je i nov parket. Okrečeni su zidovi, urađeni ornamenti, a kupljene su i nove zavese. renovirana sala Nov parket i sveže okrečeni zidovi

- Ovo je jedan reprezentativni objekat. Ne bi se ja stideo da je ova sala ostala kakva je bila, ali za ovu godinu milslim da ova kuća zaslužuje sređivanje i spolja i iznutra - rekao je gradonačelnik.

On nije precizirao koliko renoviranje košta, ali je u gradskom budžetu za ove poslove predviđeno 3.850.000 dinara.

reno Stavke u budžetu za 2013. godinuGradonačelnik je naglasio da su odvojena kafe kuhinja i toaleti što ranije nije bio slučaj, a to je, kako je rekao, predstavljalo problem i mnogim delegacijama koje su bile u poseti gradu.

Prema budžetu za 2013. godinu, za adaptaciju kafe kuhinje u Gradskoj kući izdvojeno je još milion dinara, a gradonačelnik je rekao da su birane “vrlo prihvatljive” cene.

Kako je rekao prvi čovek Niša u planu je i delimično sređivanje fasade, uz nadzor Zavoda za zaštitu spomenika, ali i postavljanje novih itisona u samoj zgradi.

renoviranje Kupljene i nove zaveseZa sada se ne zna da li će ti radovi iziskivati dodatna sredstva iz budžeta ili će se finansirati iz sredstava već odvojenih za renoviranje sale i kuhinje u ukupnom iznosu od oko 5 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    21:21 // 6. 3. 2013.

    Da li je istina da je parket kojije postavljen u Gradskoj kuci nabavljen preko firme jednog od Gradskih vecnika? Sta radi uprava za borbu protiv korupcije?

  • KriticarNi

    20:22 // 24. 2. 2013.

    Ja sam cuo da je SPS premasio budzet ohoho jer su ubacivali nove fotelje i garniture i da nije bilo novca za odredjene kancelarije.Kao i to da se stavlja ni manje ni vise nego crven tepih na stepenice sluzbenog ulaza

  • Bratanac

    21:57 // 22. 2. 2013.

    Baš me zanima od koga će kupiti rešo za kafu od 9000 Eura... Igradnja nove kafe kuhinje bi koštala manje...

    • Tijana Tosic

      20:26 // 24. 2. 2013.

      Ne mora da znaci da ce kostati toliko. Nas je problem sto smo prethodnih godina navikli na to.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: