Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 18. 9. 2020.

| Društvo

Za sledeću godinu najavljena rekostrukcija mosta u Oreovcu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
opstina pantelej
Opština posredovala; foto: GO Pantelej

Dotrajali most u Oreovcu nadomak Niša problem je i lokalnom stanovništvu i Javnom preduzeću Srbijašume, jer tuda prolazi mehanizacija Šumskog gazdinstva Niš. Zato je, kažu u Opštini Pantelej, dogovoreno da ovo javno preduzeće finansira njegovu rekonstrukciju naredne godine.

Preduslov za sve je, kažu u Panteleju, da se uradi projektna dokumentacija, pa je dogovoreno da to uradi Direkcija za izgradnju grada.

Postignut je dogovor da Direkcija za izgradnju grada pripremi potrebnu projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju mosta u selu Oreovac na kome će izvođenje rekonstrukcionih radova finansirati JP Srbijašume iz svog budžeta za narednu godinu - navode u opštini Pantelej.

Rekonstrukcija mosta u Oreovcu bila bi i polazišna tačka za uređenje puta do Višegradske stene, što u Opštini ocenjuju kao njihov "strateško-razvojni prioritet". Razlog je pre svega paraglajding, s obzirom na to da odatle piloti skaču na velikim takmičenjima, a stalne su pritužbe na nepristupačnost.

Prošle godine tu je održano Predevropsko prvenstvo u paraglajdingu, a ovog leta trebalo je i Evropsko. Zbog korone je odloženo, ako epidemiološka situacija to dozvoli, za narednu godinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Slobodan Radulović

    16:08 // 28. 9. 2020.

    Izjave su za javnost a upraksi će biti za seoske građane isto(nasleđeno) a verovatno lošije jer se to vidi po sastavu Skupštine i ostalih, koje neobrazovane osobe na kojim funkcijama. Tako je bilo i tako će i nadalje biti. Ko je blesav nek se "zanosi".

  • B. Blagojević

    18:10 // 19. 9. 2020.

    Bivše opštinske vlasti u GO Pantelej, su nesebično savetovale sadašnje, u cilju lokalnog razvoja. Postoji nada da će to neko čuti i shvatiti !

    • J. Stanković

      09:11 // 20. 9. 2020.

      Džabe, tu su sada neuki paraziti, zbog kojih treba hitno proglasiti opštine.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: