Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:58, 22. 10. 2021.

Zaboravljen konkurs za načelnike niških uprava, gradonačelnica kaže da se o tome sada ne razmišlja

Gradska uprava Konkurs za načelnike zaboravljen; foto: JV

Iako je raspisan još jula, konkurs za načelnike 6 novih niških uprava nikada nije okončan. Gradonačelnica kaže da se o tome sada i ne razmišlja, već da se proveravaju aktuelni v.d. načelnici kako bi se videlo da li su spremni da obavljaju tu funkciju, a onda je pomenula konkurs, ali nije jasno koji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Objektivni posmatrač

    09:31 // 22. 10. 2021.

    Sotirovski je potpuno unazadila grad u svim aspektima. Uprave grada i javna preduzeća nikada lošije nisu radili. Sve stoji, sve se koči, od najobičnijih zahteva građana, do dozvola za velike projekte. Poremećeni međuljudski odnosi, praćenje ko šta priča i objavljuje, teorije zavere. Nameštaljke, teror. LJudi koji rade u upravama i JP su se promenili, uplašili, zatvorili, neprepoznatljivi su.

    • Rumen Goranov

      11:33 // 22. 10. 2021.

      I šta sad?? Mi trebamo da žalimo te ljude po JP koji su svi do jednog naprimani preko partijske knjižice ovih ili onih..ne da mi ih nije žao, već mi je i drago što im se to dešava,jer svako bira svoj put..oni su sami odabrali da ćute i budu poslušnici za redovnu platu i siguran posao..nek skupe ono što nemaju ili su zagubili usput, pa nek se izbore za svoje dostojanstvo..ja sigurno neću...

  • Čudesni dribling

    10:18 // 22. 10. 2021.

    "...već da se proveravaju aktuelni v.d. načelnici kako bi se videlo da li su spremni da obavljaju tu funkciju..."
    U prevodu, da vidimo da li su još uvek lojalni bezkičmenjakovići, pa da ih ostavimo na funkciji. Ko šiša konkurs koji zakon jedino poznaje!

  • ???

    11:37 // 22. 10. 2021.

    Jedini uslov za je da si clan SNS-a.

    • Niste u pravu

      13:18 // 22. 10. 2021.

      Ma nije tačno to sve isti likovi koji se prebacuju po potrebi iz jedne u drugu partiju a radnici sve to posmatraju unazad dvadeset godina, obične službenike prebacuju kako im se prohte čak među prebačenima i mobingovanima ima dugogodišnjih članova napredne ali sve je to uzalud pobedili su preletači i ovi tzv stručnjaci.

    • ZZZ

      08:21 // 23. 10. 2021.

      @??? - naravno da si u zabludi.Nekolicna njih su i dalje sps.Jedna je Šapićeva, jedna je DS(pod maskom sns.). U kabinetu templarke, namesnice nema ni jedan jedini član sns, sve žuti i URS.Predsednici opština DS,SPS i URS.Direktori? pioniri Urs-a i DS-a.Niš kao 2012. Za to se narod borio?Doveo uvlakače, poltrone, štetočine, kradljivce i slične.

  • Зашто је Живуловићка на сајту.

    13:24 // 22. 10. 2021.

    Поставља се питање ако Живуловићка није више Начелница, ко је оставио нетачну информацију ко је одговоран за обману Грађана.
    Грађани ако ништа друго морају да имају бар тачне информације о службама које плаћају из свог џепа.Па зар су службеници неспособни да промене обичну информацију.
    Шта каже Градоначелница она доста води рачуна о ажурности да ли је могуће да она ово оправдава.

  • Dragan R

    14:20 // 22. 10. 2021.

    По статуту Завода за трансфузију директор може да буде само доктор наука, а актуелна директорка то није? По закону ВД стање директора може да траје најдуже 12 месеци (6 плус 6) а актуелна директорка је у ВД стању дуже од 8 година (дуже од 96 месеци)? И? И ништа. Постоји ли држава Србија уопште или је ово џунгла у којој је једини закон, закон јачег?

  • Milja

    14:30 // 22. 10. 2021.

    "O tome se ne razmislja" Jasno je gradjajima Nisa da ona ne ume da razmislja, jedino kad smislja podvale, spletke i osvetu!!!

    • Tajanstveni Alan

      19:49 // 22. 10. 2021.

      Drugim recima, ako nemam fajdu, bas me briga, nije Zakon vazan, kad imam dizace ruke ,koje sam nahranila i napojila ) !

    • Nišlije

      20:26 // 22. 10. 2021.

      Tako nam i treba

  • Ana Crveni Krst

    14:55 // 22. 10. 2021.

    Gde god se uhvatis nista ne funkcionise. Grad Nis je za vreme Bulatovica bio prvi u Srbiji za dobijanje gradjevinskih dozvola a sada je 15. u Srbiji. Znam iz licnog iskustva jer cekam mesecima sa urednom dokumenacijom. A nemam vezu i nisam clan SNS-a.

  • Turbo

    21:52 // 22. 10. 2021.

    Nju si mori briga sto zet dobio stan nema si ona vreme da razmislja o grad
    precednik joj mnogo zamerio a ona sad ne zna kako da se opere

    • Ti znaš

      23:54 // 22. 10. 2021.

      Kako da ne zamerio ju a ona još tu.

    • Zeta

      08:25 // 23. 10. 2021.

      @Turbo - ništa njoj precednik nije zamerio.Da je zamerio bar bi joj javno nešto loše rekao, ovako ćuti.Ne sme on njoj ništa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: