Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:44, 9. 12. 2016.

"Zabranjene" emisije o građanskim pravima, od subote na Južnim vestima

Isečak iz emisije Serijal o građanskim i ljudskim pravima; Foto: Monteroyal pictures / Shonski

Serijal "Moje pravo" u produkciji Bojane Maljević, koji govori o tome šta su ljudska a šta građanska prava i slobode, i kako građani mogu da ih ostvare, čije emitovanje nisu prihvatile mnoge televizije, od subote će biti premijerno prikazivan i na Južnim vestima. O pravima građana govore Anica Dobra, Željko Cvijanović, Olja Bećković, Rodoljub Šabić...

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Durlanac

    22:42 // 9. 12. 2016.

    Vrlo lep i vazan serijal, sve pohvale. Osim ombudsmana, poverenika za informacije i poverenice za ravnopravnost, o kojoj nisam bio informisan ranije, gradjani mogu da se obrate i kabinetu predsednika republike, kancelariji za podneske gradjana. Moj problem su oni resili davanjem naloga tamo gde je administracija skripala. O odeljenju za podneske gradjana se vrlo malo zna, a postoji dosta dugo, ako

  • ponizavajuce

    06:23 // 10. 12. 2016.

    Gledacu.Da li je moje pravo da kao gradjanin ovoga grada,mogu kao covek da odem na salter u Socijalno i overim knjizicu za nekoliko minuta,a ne da danima cekam i kad dodjem na red,kazu da vise ne dele brojeve?Pitajte direktora fonda koji ocigledno ne zna da organizuje posao.U PONEDELJAK ODLAZIM PRAVO KOD NJEGA SA ZAHTEVOM DA MI ON LICNO OVERI KNJIZICU.Ponizavajuce je cekati od 6 ujutru.

    • Verko

      11:36 // 10. 12. 2016.

      To primoravanje na višesatovno čekanje ispred šaltera državnih službi je direktno kršenje Ustavnih i građanskih prava državljana. Ne znaju ljudi, misle tako treba, pa čekaju. Opet, kao i uvek, problem je samo neznanje, kolektivna hronična boljka srpskog društva.

  • interesuje me,

    08:17 // 10. 12. 2016.

    je li gradskim budžetom za 2016.godinu, finansijskim planom JP"Parking Servis", predviđeno 11 milona za novogodišnju rasvetu ili je pravljena naknadna gimnastika da se kupe simpatije nišlija pred predsedničke izbore?

  • Black

    20:57 // 13. 12. 2016.

    Zbog cega je ovo zabranjeno na nac.TV? Krsenje prava u startu!

  • Milica Milovanovic

    14:42 // 22. 2. 2017.

    Kod nas u Loznici u Socijalnom narod ceka u redu za knjizice, to su svestariji ljudi, i nezposleni a oni rade od 7 i 30 cekaju od 6 sati jutru sto je velika guzva narod ni da pije vode a kamoli da odu u wc bezobrazluk mislim da prave i pauze ovo treba da vidi neko s tv-a. sramota...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: