Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 16. 8. 2023.

Žalba usvojena, Fakultet umetnosti u Nišu "imao propuste, ali ih otklonio"

fakultet umetnosti Rasplet oko vanrednog inspekcijskog nadzora; foto: Vanja Keser

Žalba koju je Fakultet umetnosti uložio na rešenje prosvetne inspekcije, koja je naložila preispitivanje odgovornosti zbog zaključka da su dekanica Milena Injac i prodekan za nastavu Ivan Novaković jednoj profesorki omogućili da nastavu obavlja onlajn, mimo pismenih odobrenja, usvojena je rešenjem Ministarstva prosvete.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • IvanS

    15:41 // 16. 8. 2023.

    Sad će opet inspektor, polako...

    • Čika Crni

      09:54 // 17. 8. 2023.

      Teško da će inspektor ponovo nasesti na "anonimnu" prijavu posle ovog rešenja ministra. Paziće šta radi i ko njime pokušava da manipuliše. Možda će i na dodatnu edukaciju. Drago mi je da se svi radujete što je Inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila da se na Fakultetu radi u skladu sa zakonom, konačno. A što se tiče novih izbora za dekana, jedva čekam da vidim koga će Suzana ovaj put potrošiti.

  • Čika Beli

    16:11 // 16. 8. 2023.

    I eto dragi profesori celog Univerziteta,vreme je da svi,po ovom donesenom rešenju,radite on-line,zbog dotične Milene Injac i gensek-a Stanimirovića i nekih iz pravne službe. I polaganje ispita može on-line. E državo,dokle smo mi dogurali sa ovakvim neradnim i SNS-ovskim profesorima

    • Jel Preletačević?

      21:05 // 16. 8. 2023.

      Reče neki čika Beli koji nije čak ni razumeo tekst koji je pročitao. Ako je uopšte pročitao, jer možda komentariše i napamet, kako to već danas ide - sve za neki interes, a?

    • Brams sonata za violu

      22:09 // 16. 8. 2023.

      Bravo čika Beli! Vidim čika crni odgovara na komentar, nasekirao se što mu neko dira dekanku. Samo polako, uskoro će novi izbor za dekana. Kako će SNS kadar da se prešaltuje! Uostalom, od oktobra niko i ne mora na posao, samo online, rekao je ministar da tako može.

  • Nišlija

    10:01 // 17. 8. 2023.

    Botovi bivše dekanice, osuđene pravosnažno na 8 meseci kućnog pritvora, aktivni su i dalje. Lepo je što su tako odani "pravim" vrednostima. Verovatno imaju svoje razloge, lukrativne, naravno.

    A umetnici našeg grada ipak nisu "ovo" zaslužili.

  • Istina je negde Tamo

    11:15 // 17. 8. 2023.

    E Aćimoviću, kome si sve dao parče hleba u ruke...
    Dok je kolega iz Beograda, svaka čast nekim kolegama iz Niša (iako su manjina), Fakultet umetnosti će imati svršene studente sa dobrim znanjem, ostali? Ma neka su živi i zdravi - što bi rekli - će se snađu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: