Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:43, 5. 7. 2018.

| Društvo

Zamena člana SPS u niškom Odboru za imenovanja

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
aleksandar cvetkovic
Cvetković odlazi u Tiranu; foto: Nišavski okrug

Zbog toga što je član Socijalističke partije Srbije Aleksandar Cvetković dobio službu u srpskoj Ambasadi u Tirani, njega će, kako kaže predsednik Odbora za imenovanja Ivan Jovanović u Odboru zameniti partijski kolega Slavoljub Vlajković.

Slavoljub Vlajkovic Vlajković preuzima Cvetkovićevu stolicu u Odboru za imenovanja; foto: JVCvetković, koji doskoro obavljao i funkciju načelnika Nišavskog okruga, Odbor za imenovanja napušta nakon dve godine. Njegovu stolicu u Odboru, kako kaže Jovanović, zauzeće član SPS, nekadašnji narodni poslanik u Skupštini Srbije i direktor Nišstana.

To je mesto koje pripada SPS i Vlajković će ubuduće biti član Odobra za imenovanja - rekao je Jovanović.

Inače, Vlajković je februara 2015. uhapšen zbog sumnje da je kao direktor Nišstana bio umešan u korupciju. Tačnije, da je pod spornim okolnostima prodao lokal od 150 kvadrata u centru Niša.

Dve godine ranije Agencija za borbu protiv korupcije je pokrenula istragu zbog sumnje da niški SPS duže vreme novac iz gradskog budžeta preusmerava na račun firme koja je u vlasništvu te partije. Vlajković je od gradske Uprave za finansije 5. novembra 2010. i 10. decembra 2012. godine slao dopise u kojima je tražio da se novac namenjen SPS-u uplaćuje na račune firme "Znak“, navodeći da su u pitanju računi Gradskog odbora SPS.

Opštirniju Vlajkovićevu biografiju možete pročitati u rubrici "Ko je ko".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandra

    08:59 // 24. 7. 2018.

    Mesto u Odboru "pripada SPS-u". Drugovi, ništa vama ne pripada, nisu to vaše dedovine i očevine. Sve to pripada građanima, vi se samo služite tim mestima. Treba da budete zahvalni građanima što vam omogućavaju da se "ušemite" i tako steknete materijalnu i nematerijalnu korist. I ne zaboravite da vas ipak građani gledaju i da mogu i da vam uskrate ta mesta, jer kao što rekoh, ona vama ne pripadaju.

  • dragoljub stamenković

    17:42 // 5. 7. 2018.

    A be,Aco, malo je inostranstvo Doljevac ?
    Šta ? Isterao te Međarac ?!

  • PM

    16:13 // 5. 7. 2018.

    Pošto dobro poznajem Vlajkovića: njegov stručni, moralni, ljudski "profil", mogu samo da kažem: Jadan ovaj narod, gde je kukolj ukrasno cveće!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: