Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 26. 6. 2017.

Zamenica direktora “Pčelice” bivša članica Upravnog odbora

pcelica-A.S "Pčelica" sa novim rukovodstvom i željom za promenama; foto: JV/A. S.

Iako je Odbor za imenovanja Ljiljanu Stamenković, sa još nekoliko njenih kolega, smenio iz Upravnog odbora “Pčelice” zbog toga što su dva puta Zorana Jonića predlagali za direktora, nova v.d. direktorka “Pčelice” Svetlana Mitić je Stamenkovićevu imenovala za svoju zamenicu. Direktorka kaže da je Stamenkovićeva dobar saradnik i da njen raniji angažman u UO neće uticati na njen rad.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • sale

    17:42 // 26. 6. 2017.

    Prava je sramota skloniti osobu kao sto je Natasa Vuckovic. Vredna sposobna i dobar organizator . Sve one lepe organizacije ustanove isle su preko njenih ledja i tako joj se vraca .Bila je na istom radnom mestu i pre Jonica . Steta za Pcelicu.

    • Abc

      01:18 // 27. 6. 2017.

      Vodi je Sale u tvoju firmu i videces njenu sposobnost...

  • Hamurabi

    17:05 // 26. 6. 2017.

    Znači mesto rukovodioca službe za planiranje i razvoj će biti ukinuto, jer je očigledno i bilo nepotrebno i izmišljeno... Po toj logici treba ukinuti i mesto koordinatora stručnih službi jer jedini koordinator može i treba da bude direktor. Očigledno je Jonić Doktor Zoran ovo mesto i čuvao kao krajnje pribežište za ne daj Bože... Biće više nego teško raskonstruisati sistem koji je uspostavio Jonić

  • Aperkat

    17:25 // 26. 6. 2017.

    ...i svi srecni i zadovoljni!Pa,ovu pricicu ni pas s maslom ne bi pojeo,ali sta da se radi,videla direktorka da nema nikakvog otpora od strane zaposlenih i Grada i teraj po starom.

  • Dragana Niš

    22:35 // 26. 6. 2017.

    Svetu se ne može ugoditi. ...ako vam Pčelica toliko smeta, pa vi dušebrižnici dajte otkaz napustite Ustanovu kad vaši "kandidati" ne mogu da prođu.

  • Durlan

    16:55 // 26. 6. 2017.

    Evo, ja im sve verujem...

  • Vaspitac

    19:09 // 26. 6. 2017.

    Sramota je sto jedna ovakva osoba vodi vaspitnu ustanovu, nama nije potrebna EPP direktorka vec covek kao sto je Jonic !!!!
    Jonicu vrati se sa svojim saradnicima i vrati ustanovi onaj elan za rad! Bas me zanima ko ce organizovati sve manifestacije ako direktorica ukida radna mesta!
    Sramota je za grad da jedna bitna ustanova propada!

    • Abc

      01:25 // 27. 6. 2017.

      Vaspitacice mnogo toga ti neznas ali to ti nedaje za pravo da pises gluposti...Ogromna dugovanja i tuzbe dobavljaca,roditelja i zaposlenih su obelezila vladavinu Jonica,nepotizam,bahatost i vredjanje zdravog razuma...

    • Sova

      20:35 // 28. 6. 2017.

      Pcelici treba da se vrati ugled koji zasluzuje jedna predskolska ustanova.A ko ce bolje to da uradi od vaspitacice?Ko bolje poznaje probleme zaposlenih i ko ima najvece iskustvo u radu sa decom od vaspitacice.Ovoga puta izbor je pametan.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: