Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 6. 4. 2017.

| Društvo

Zamenjena reklama na bilbordu u Nišu na kome je Vučićev lik gađan jajima

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Bilbord na Bulevaru Nemanjića
Reklama promenjena odmah ujutru; Foto: Vanja Keser; Jovana Adamović

Bilbord na Bulevaru Nemanjića kod “Tošićeve pumpe”, na kome je bila predizborna reklama Aleksandra Vučića koju su građani nezadovoljni izbornim rezultatima gađali jajima tokom jučerašnjeg protesta, osvanuo je sa drugom reklamom. U agenciji koja je vlasnik bilborda, kažu da je reklama zamenjena, jer je “istekla kampanja”.

Reklama za jedan niški sportski centar se nalazi na bilbordu po kome su sinoć bila razlivena jaja, koja su studenti i mladi, prolazeći Bulevarom Nemanjića, bacili na Vučićevu sliku. Bacanje jaja na bilbord Bacili karton jaja na bilbord; Foto: Vanja Keser

U agenciji “Adver City” kažu da je razlog zbog koga su promenili reklamu na bilbordu koji je gađan jajima isključivo nova kampanja.

Imate reklame, istekne baner na portalu i vi ga sklonite. Generalno mi ne skidamo nešto posebno plakate, ali kako koja nova kampanja naiđe, prelepljuje se prethodna. To tako funkcioniše – kazao je vlasnik agencije Saša Jotov.

Inače, reklama je postavljena na bilbord pred predsedničke izbore koji su održani 2. aprila, a jutros je reklama sa likom kandidata SNS-a uklonjena sa još jednog bilborda u blizini “Tošićeve pumpe”.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg protesta, uglavnom mladih građana Niša, kolona je prošetala iz centra grada, Bulevarom Zorana Đinđića, kroz Sremsku ulicu i Bulevar Nemanjića, gde su zastali ispred bilborda sa Vučićevim likom i na njega bacili karton jaja. Protest su, uzvikujući parole protiv kandidata koji je pobedio na izborima, završili ispred Gradske kuće.

Ovo je bio 3. protest koji se u Nišu održao posle izbora, a kako su najavili učesnici, još jednom će se, sa istim zahtevima, okupiti i večeras u centru Niša.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jova

    21:44 // 6. 4. 2017.

    Danas kupujem jaja u prodavnici uzimam kutiju cimam se levo desno da li gleda neko, ipak je racija, stavljam u korpu tek neko za ruku. Pokaze značku i kaze : sumljiv si, sta ce ti jaja? Za doručak za kajganu nemam sir za omlet. A on ce: da neces mozda da gađas predsedika sa njima. Ma jok gladan sam. A gladan si... Pojedo batine i više nisam gladan. Ne kupujte jaja lakse je snesti ih sam... :)

  • Nastavnica Mirjana (STŠ)

    18:35 // 6. 4. 2017.

    Bolje da se bave učenjem, nego mučenjem !

    • Dr Jakov Zlatar

      08:43 // 7. 4. 2017.

      nastavnica Mirjana@sram Vas bilo, kad tako pričate

  • Jova

    17:51 // 6. 4. 2017.

    Ne sumnjam ni malo da je gospodar zvao i zahtevao! Verovano sve jedinice mupa i inspektori rade na slučaju jer je prioritetan i da se okoreli kriminalci koji su jajima gađali uhapse i osude po hitnom postupku!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: