Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 10. 8. 2011.

| Društvo

Žandarmerija blokirala putare

Autor:N.T.Izvor:Medijski istraživački centar
protest putari
foto: MIC

NIŠ - Pripadnici žandarmerije i policije blokirali su jutros izlaz iz baze Preduzeća za puteve „Niš“ i ne dozvoljavaju radnicima koji su najavili blokadu južnog kraka Koridora 10 da napuste prostor te firme, prenosi Medijski istraživački centar.

- Juče smo uspeli, ali jutros u ranim jutarnjim časovima jake policijske snage opkolile su sve naše punktove koje imamo u Dolcu, Pirotu, Prokuplju i Nišu i ne dozvoljavaju izlazak - rekao je MIC predsednik Samostalnog sindikata u PZP Niš Mirko Janković

Janković kaže da radnici PZP Niš koji rade uz minimum procesa rada idu na posao „uz policijsku pratnju sa rotacionim svetlima“ i najavljuje da će radnici blokirati puteve „čim se policija pomeri“.

MIC piše da su pored baze Preduzeća za puteve „Niš“ parkirana dva autobusa sa pripadnicima žandarmerije i policije opremljene za razbijanje demonstracija, a incidenata nije bilo.

Nezadovoljni radnici pet putarskih preduzeća iz Nibens grupe najavili su za danas blokadu Koridora 10 kroz Srbiju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nemanja ilic

    17:10 // 10. 8. 2011.

    ja ostajem pri svom stavu! NAPRED PUTARI!!!

  • Nemanja Ilic

    15:48 // 10. 8. 2011.

    Ja sam student Prava imam 21 godinu, nisam besposlen!!!! I SVIM SRCEM PODRZAVAM PUTARE I SVE KOJI SE POSTENO BORE ZA SVOJA PRAVA I AKO TREBA NEK BLOKIRAJU I GRANICNE PRELAZE, I KUCU GAZDE SVOG, ONI SAMO HOCE SVOJ HLEB I NA TO IMAJU PRAVA! PRAVO SVAKOG COVEKA JE DA STRAJKUJE, PROTESTUJE I BORI SE ZA SVOJA PRAVA!

    • @nemanja

      16:30 // 10. 8. 2011.

      pa, da student. tj. besposlen. ne moras da stignes nigde na vreme, niti od tvoje plate odvajaju za svakog ko zatvori ulicu pa zato tako i pricas.

      dodji malo da radis kod privatnika , da ustajes rano, trcis da odvedes dete na vreme pa da vidim koliko ces da im dajes podrsku.

      Ovako , mama i tata te izdrzavaju pa mozes da izigravas velikog borca za radnicka prava.

      BTW , pravo svakog je da protestvuje ali ne i da maltretira posten narod dok to radi. Neka idu na trg pa nek protestuju , nemoj da zatvaraju ulice.

  • Nislija

    13:09 // 10. 8. 2011.

    Bruka i sramota za drzavu!!! Salju policiju na gladne radnike koji su posteno zaradili svoje plate,a sad ne smeju ni da traze iste.To je nama nasa borba dala.Sramota me sto sam 96 i 2000 lupao u serpe i doveo ovu bagru na vlast.SRAMOTA

    • Nemanja Ilic

      16:15 // 10. 8. 2011.

      ko te terao da lupas?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: