Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:52, 6. 10. 2020.

Zaposleni slede direktora, posle tužbe Radovanovića i brojne druge protiv KC Niš

sud Još se čeka na ročište; foto: JV/M. Z.

Još aktuelni direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović tužbom protiv ustanove na čijem je čelu dao je, kažu zaposleni, primer, a oni ga ovog puta slede - kako potvrđuju u Osnovnom sudu 4 tužbe radnika protiv KC-a podignute su od početka avgusta, a kako Južne vesti saznaju od advokata, u procesu je podizanje brojnih drugih zbog neisplaćenih dnevnica.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    09:22 // 6. 10. 2020.

    Umesto što se tuže neka uzmu da leče ovaj namučen i napaćen narod

  • ljuba

    09:37 // 6. 10. 2020.

    rani kuče da te izede.

  • Markoni

    09:59 // 6. 10. 2020.

    Tako se stiti pravni poredak zemlje i pravna drzava - direktor tuzi sam sebe tj sam svoju odluku, ali i to je po zakonu, njemu nije odgovarao sistem u kome je radio i direktovao, pa sad shvatio da je sve pogresno i bori se za sebe i svoje kolege lekare koji ce slediti njegov primer..
    Podrska lekarima i medicinskom osoblju!

    • Nishlija

      11:51 // 6. 10. 2020.

      OK je da razotkriva lazi prvorodjenog i Loncara da se bore za narod kada neisplacuju obecane pare. Samo nemoj da posle ovoga predje u DS i napusti SPS

  • Miki

    10:05 // 6. 10. 2020.

    Dr. Zorana slede i radnici.To se ocekivalo.Novom rukovodstvu nece biti lako dok ispeglaju sve njegove brljotine.Nek im je Bog u pomoc.Posle mene potop

  • miki antic

    10:21 // 6. 10. 2020.

    Nadlezne,institucije,Tuzilastvo,pocnite,gradjani vas mole,vidite gde odose,milioni evra,u zdravstvo,i zasto....
    Pocnite,da radite svoj poso....ne plasite se......

  • Mira

    10:29 // 6. 10. 2020.

    Mnogo je veci broj tuzne u izradi.Videcete koliku je stetu naneo Kc.

  • djole

    11:58 // 6. 10. 2020.

    JV da se raspitaju zasto pojedini doktori koji imaju koronu ne veruju KC Nis nego se lece na stranu Bg,NS..podrzavam ih,jer je zivot naj vredniji.

    • Dr JJ

      15:21 // 6. 10. 2020.

      Tacno je. Jedan nas uvazeni profesor na Gastroenterologiji koji je zapatio koronu dok je radio u KC Nis, na sopstveni zahtev, potpisao je da napusta lecenje u KC Nis i otisao je u Sremsku Kamenicu... ostali ce dopasti saka anesteziolozima, dermatolozima i hirurzima da ih lece od infektivne bolesti. Infektolozi u medjuvremenu na godisnjem odmoru! Bravo za KC, za Loncara, KS, Radovanovica!

  • mladi socijalista

    12:56 // 6. 10. 2020.

    Podrska Tigru da istraje u borbi za isplatu dnevnica. Još jednom si pokazao sa si pravi vodja i da brines za svoje zaposlene i utabaš im put da i oni isteraju stvari na čistac.

    • Bivsi socijalista

      13:11 // 6. 10. 2020.

      Uvek sam bio takav. Mozda sam zbog juznog vetra iz pravca Leskovca malo skrenuo sa puta, ali sam ovom potražnjom na dobrom putu da se vratim. Sad mi je samo bitno da brinem o sebi i svojoj lepoti, malo nokti , malo pilinzi ...

  • Срба

    14:39 // 6. 10. 2020.

    Алавост и дрчност лекара КЦ Ниш- на делу. Једино су им паре на памети, уз манекенисање белих мантила и униформи.

  • Uh, uh

    14:58 // 6. 10. 2020.

    Naravno da ima elemenata za tužbe, biće ih sve više i više, sve zbog nesposobnih pravnika u KC-u koji ne tumače verodostojno zakone zbog svoje bahatosti. Sada treba da odgovaraju za svoje postupke.

  • goga

    15:58 // 6. 10. 2020.

    A da neko objasni zasto dr.sa gastro je sam trazio da ode za Kamenicu i leci se od korone jer ne veruje bolnici smrti u Nisu.Bruka od KC Nis.

  • Stojko

    16:43 // 6. 10. 2020.

    Za protivzakonito delo isplata duplih plata za jedno radno vreme Prof.Dr.Z.Milošević je pravosnažno osuđen kao bivši direktor Higijenskog zavoda. Tigar sve vreme to radi i nikom ništa. Naknade za dežurstva idu nastavnicima na fakultetu jer bi u KC mogli da imaju samo 30% a ne 100%

  • Iva

    17:58 // 6. 10. 2020.

    Nažalost u Kliničkom centru Niš je opšte ludilo. Žao mi je što je tako. A kriv nam je Janko, Marko, Beograd što smo mi nesposobni da se organizujemo. Meni je jasno zbog čega je ovako stanje u KC. Pravi doktori koji imaju struku i moral su gurnuti u stranu a politikanti i prevaranti su isplivali i postali vlast. Pa ko nam je DIREKTOR KC a ko DEKAN MEDICINSKOG FAKLULTETA.

  • Dzamutka

    20:59 // 6. 10. 2020.

    Samo cepaj, i opravdano i ne, narod placa ! I, treba, dao poverenje sektasima !

  • Pera

    06:29 // 7. 10. 2020.

    Dinamika isplata plata radnika na privremenim i povremenim poslovima ostala ista. Kasni tri meseca isplata i nikako da se prevaziđe to kašljenje, eto elemenata za tužbu, ljudi se plaše otkaza zato i ne rade ništa po tom pitanju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: