Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:58, 6. 5. 2011.

Zaposleni u TV5 prekinuli štrajk

foto: MIC.org.rs

Rukovodstvo i zaposleni u niškoj TV5 postigli su dogovor o prekidu dvomesečnog štrajka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jelene

    20:29 // 22. 10. 2012.

    Jos jedan primer gde direktor zaposljen po partijskoj liniji, citajte: bez potrebne strucne spreme, bistri o politickim uticajima, tajkunima, itd...Opet mi dodajte lavor, molim Vas...

  • Vesna

    19:26 // 6. 5. 2011.

    Eto za sve su drugi krivi. A nisu se mozda sami zapitali koliko je interesantno gledaocima to sto oni rade? A mozda bi trebalo da se nesto promeni,a? Da se mozda malo edukujuete, osvezite, postanete kreativni pa cete za cas da zbrisete nelojalnu konkurenciju.

  • Milutin Milanovic

    22:07 // 6. 5. 2011.

    U pravu si potpuno,Vesna!!!Samo se hvale da su najgledaniji,a imaju cele dve emisije Ziku i vesti,sve ostalo katastrofa.Sto se mene tice mogu i da se ugase,ne bih ni primetio,na upravljacu daljinskom su mi na mestu 34.

  • Sasa Zivkovic

    22:31 // 6. 5. 2011.

    Mislim da su sami krivi za svoj polozaj, jer su se vezali za neke politicke opcije, i nimalo nisu nezavisni i nepristrasni. koliko su samo novca dobili od stranke G 17, koji im je isplacem preko Direkcije za izgradnju grada.
    U Nisu u kome ima toliko problema i afera, da li su se ikada ozbiljno pozabavili nekom temom.
    Niko nije ni primetio da rade u smanjenom obimu.

  • Mixa

    22:40 // 6. 5. 2011.

    Vesna, Milutin Milanovic@ За разлику од оних дотираних и политички миропомазаних, они бар имају две емисије. Није лепо наслађивати се туђој несрећи.

  • Milutin Milanovic

    00:46 // 7. 5. 2011.

    Niko se ne nasladjuje,nego iznosimo svoje misljenje.A,ti Mixa,ako si radnik Tv 5 samo nastavi bez para da ucestvujes u realizaciji te dve emisije i veruj i dalje onima koji su te ''zavlacili'' 14 meseci.Pozdrav!

  • nislija

    01:28 // 7. 5. 2011.

    Podrska svim zaposlenim na petici !
    Jedno pitanje samo
    ko je taj covek koji moze da radi 14 meseci bez para.
    Cuo sam od prijatelja da vodeci ljudi na petici urednici i sl dobijaju platu dok tehnicko osoblje NE !
    Ako je tako sramota za sve !
    N e smeju da kazu ko je gazda
    ko im duguje platu
    STRASNO !
    Da se razumemo ja ne gledam ni tv 5 ni ntv ni bela mi ni ostale niske televizije jer su katastrofa
    nezna se ko je gori , niti znam bilo koga iz mog okruzenja da gleda bilo koje niske tv kanale,tako da ta prica najgledaniji najbolji to je kao kada nas politicari ubedjuju da zivimo lepo i kvalitetno a mi nemamo ni za elementarne stvari u zivotu.
    Ipak podrska radnicima da dobiju plate i da moj grad definitivno izadje iz ovog sivila .,Ja sam zavrsio fakultet sa prosecno ocenom 8.95 a radim u Grckoj, na brodovima po belom svetu da bi mogao da zaradim za zivot - NEDOPUSTIVO !

  • Lenjin2

    12:29 // 7. 5. 2011.

    Ja sam radio pre 10 godina na TV5, u vreme dok je jos placala platu i dok je naglasavam televizija uopste nesto znacila. A za deset godina u medijima se desila neverovatno velika promena a TV5 i sve ostale niske televizije su iste kao i tada.
    Nekoliko puta sam u kasnijem periodu, kada vec nisam radio na televiziji predlagao koncept programa, emisije zabavnog sadrzaja i sl. TV5 je uvek to odbijala uz obrazlozenje da su oni ozbiljna NEWS televizija. Za NEWS televiziju trebaju fonderi i politicka podrska. NEWS televizija nikada i nigde ne donosi enormne profite. Televizija uopste u svetskim okvirima je u padu i sve je manje gledana. Jednostavno to je dinosaur koji se jako tesko prilagodjava novim tehnickim uslovima produkcije. A vizije urednika koji su se smenjivali na TV5 u poslednjih 10 godina su uz pristajanje radnika na gazenje bilo kakvih, cak i elementarnih ljudskih prava i uslova rada, doveli do toga da je televizija pred zatvaranjem. Osim ako je ne spasu sami zaposljeni tako sto ce nastaviti po starom, tj. da rade bez plata...

  • Mixa

    14:16 // 7. 5. 2011.

    Не, ви сте говорили да је ТВ5 лоша и да се не би приметило и да је угасе. За то сам рекао да није лепо.
    Што се тиче рада без плате, завлачења.. Па то је дијагноза у већем делу привреде, па не видим зашто би се сада баш њима спочитавало тако нешто. Људски је надати се, а то што то неко злоупотреби не може да иде на душу оним несретницима.
    И не, нисам радник ТВ5. :)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: