Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:51, 1. 4. 2010.

| Društvo

Zapošljavali se uz lažne diplome

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Medveđa, panorama

Leskovačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv V.B. (34) iz Medveđe, zbog sumnje da falsifikovao službena dokumenta.

V.B. je osumnjičen da se zaposlio u osnovnoj školi u Medveđi koristeći falsifikovanu diplomu Više poslovne škole iz Novog Sada.

Policija je u Medveđi do sada otkrila 14 slučajeva zasnivanja radnog odnosa u državnim organima pomoću falsikovanih diploma srednje i više škole.

O falsifikovanju diploma u Medveđi poslednjih meseci se dosta govorilo. Izneto je i više primera pojedinaca koji su falsifikovanim svedočanstvima, odnosno diplomama došli do odličnih radnih mesta, ali su oni i dalje radili u tim ustanovama.

Sada se očekuje da svi radnici, koji su uz pomoć lažnih diploma došli do posla budu suspendovani i da protiv njih bude pokrenut krivični postupak.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Djura Jakšić

    10:18 // 24. 6. 2010.

    Pa pobogu, neka prvo policija istraži diplomu Slobodana Drašković, koji, iako mu je ujak bio rektor Prištinskog Univetziteta, nikada nije stekao diplomu o visokom obrazovanju!!!!! Takođe, njegov zamenik ima samo osnovnu školu ,koju je s mukom završio. Ali nikoga nije briga za to....
    pozdrav Djura

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: