Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:33, 31. 7. 2021.

| Društvo

Zasijao Tvrđavski most u Nišu, boja ljubičasta

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
1627716583019
Zasijao niški most; foto: A. S.

Dva dana pred poslednji dati rok za završetak radova, zasijao je Tvrđavski most u Nišu. Boja je ljubičasta, a kako se vidi na terenu on i dalje nije završen jer fale staklene ploče od kojih će biti ograda, pa se očekuje da budu postavljene do kraja vikenda za kad je i najavljen završetak rekonstrukcije i mosta i Trga kralja Milana.

Anketa
Rekonstrukcija Trga kralja Milana počela je krajem juna 2019. godine, a nakon 5 probijenih rokova, kako je rekla gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, on je završen i ostaje da se, kako je poslednji put najavila, otvori i Tvrđavski most.

Rok je 1. avgust, a samo par dana pre toga most je i zasijao. Ljubičasta je boja koja je mogla da se vidi u petak uveče, a to je izazvalo veliki broj, uglavnom negativnih komentara na objavu Južnih vesti na društvenim mrežama. Na svetleći i ljubičasti most, za manje od 12 sati, bilo je više od 1.000 reakcija.

Na mostu, kako se vidi na terenu, ostaje da se montira staklena ograda. To bi trebalo da bude gotovo do kraja vikenda, a pitanje je da li i most menja boje kao fontana ili je ljubičasta jedino što nudi.

most Nigde nema ljubičasteInače, prilikom predstavljanja projekta rekonstrukcije Trga pre nekoliko godina ljubičasta ili bilo koja slična boja nije bila prezentovana ni na mostu, ni na fontani.

Zvaničan projekat rekonstrukcije Trga kralja Milana

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Snezana Tosic

    17:37 // 1. 8. 2021.

    Unistise nas lep grad, most vrhurnac neukusa i kica. Vise nego strasno.

  • Sasa

    11:43 // 1. 8. 2021.

    Koliko vidim, Zorica Brunclik peva na otvaranju.

  • kamenko

    10:44 // 1. 8. 2021.

    Željko iz Pinka sa svojim mentorom koji visi na njegovoj televiziji, svete se slobodoumnim gradjanima Niša p.... bojom mosta i kič fontanom.
    Uostalom cela zemlja nam je u kiču.
    Originali su davno umrli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: