Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:34, 13. 12. 2023.

| Društvo

Zašto su izbori važni? - debata uživo na "Južnim vestima"

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti

Da li su promene sistema, a ne samo vlasti, moguće na izborima? Koliko je važna sloboda izbora i kakva je politička ponuda? Hoćemo li se posle izbora kajati zato što smo ostali kod kuće? O tome uživo razgovaramo u četvrtak, 14. decembra, na Fejsbuk strani Južnih vesti od 18 sati.

O tome zašto su predstojeći izbori u Srbiji važni u debati uživo govore - Miloš Prica, vanredni profesor Pravnog fakulteta u Nišu, Marta Mitrović docentkinja Filozofskog fakulteta u Nišu i Tadija Mitić iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Četvrtak, 14. decembar od 18 sati, uživo na FB strani Južnih vesti. U komentarima možete pisati zašto vi smatrate da su izbori važni ili postaviti pitanje našim sagovornicima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    07:25 // 15. 12. 2023.

    Da ovi su izbori do sada za Srbiju najvazniji. Srbija nesme da stane. I da se nedozvoli onima koji su je unistili da se ponovo vrate.

  • ABC Suvodolac

    09:25 // 14. 12. 2023.

    Taman posla da 17.12 napuštam stan od 08 -20 h. Narodna banka i Banka Poštanska štedionica sa kćerkom firmom PHUKET(Beograd) svakom ko ostane kod kuće duplira imovinu. Njihovi terenci neće moći sve nas da obiđu, ali, kako se kaže: Ne se znaje, Zare igra. NB i BPš su već rade posao sa kćerkom firmom - dobacuju im brojeve čekovnih kartica- i to penzionera.

  • Бата Рака из Ниш

    08:13 // 14. 12. 2023.

    Сада су и буквално питање живота и смрти државе.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: