Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 23. 10. 2012.

Zatvoren hotel “Nais”

motel-nais.jpg Hotel Nais, arhivska fotografija

Na poznati hotel na autoputu Niš-Beograd kod naplatne rampe Nais juče je stavljen katanac, a 131 radnik proglašen je tehnološkim viškom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Branislav Petrović

    09:33 // 24. 10. 2012.

    Hotel "Nais" je još jedna propala megalomanska investicija prošlih vremena.

  • Mika

    18:08 // 23. 10. 2012.

    E, sad lepo svi otpusteni iz svih Srbija turist hotela, i svi oni koji ne primaju plate vec neko vreme, neka lepo presaviju tabak i neka tuze Srbu Ilica- U STRAZBURU! I to zbog ugrozavanja njihovih ljudskih prava i ugrozavanje osnovne egzistencije!

    • Miša

      08:05 // 24. 10. 2012.

      Mi i dalje kao da živimo u zlatno vreme socijalizma, pa očekujemo da firme brinu o nama, pa bi još da ih tužimo ako dobijemo otkaz.
      Recimo da ti imaš firmu u kojoj imaš 10 ljudi, i posao naprasno stane - da li bi im se zahvalio i poželeo sreću u nalaženju novog posla, ili bi im davao plate dok i sam ne propadneš?
      Nemojmo biti licemeri...

  • Marko

    15:09 // 23. 10. 2012.

    Gradom kruze price da su sobarice otpustene jer taj posao ne mogu obavljati sa srednjom skolom...inace je kao tehnoloski visak proglasena je I radnica koja je pronasla nekoliko hiljada evra I vratila ih gostu hotela Ambasador koji je zbog postenja te zene dobio u to vreme jos jednu zvezdicu.

  • biki

    15:04 // 23. 10. 2012.

    Naravno, mi u Srbiji smo navikli da nesto prodamo pa da posle trazimo da nam se vrati, i da raspolazemo sa njim kao da je javna svojina. Nece da moze...tako kaze Evropa koja nas nikada nece primiti...i ne treba...

    • Златко Нечевски

      15:40 // 23. 10. 2012.

      Biki, niko u ovu "prodaju" nije usao na silu, Srbija Turist je privatizovana na inicijativu zaposlenih koji zbog takvih nakaradnih shvatanja privatizacije a narocito evropeizacije izvlace deblji kraj. Ova, kao i mnoge druge privatizacije u Srbiju su shvacene kao trgovina neketninama a sto ljudi stradaju nikom nista. Jadna je zemlja u kojoj zivimo i Vlada te zemlje od koje pomoc trazimo

  • Златко Нечевски

    15:50 // 23. 10. 2012.

    I za Juzne Vesti sve pohvale o ovom tekstu i jedna dopuna, hotel Ozren u Niskoj banji je takodje zatvoren 16.10.2012. godne odlukom vecinskog vlasnika Srbija Turist, cime je Niska banja i prakticno ostala bez hotela

  • Ana Saric

    12:56 // 24. 10. 2012.

    Zanimljiv nastavak ove prethodne price
    http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Sredjuju-se-hoteli-u-centru-Nisa.sr.html

  • 101% Nislija

    08:46 // 24. 10. 2012.

    I neka posle neko prica bolja ova vlast od one,ona od one predhodne itd...Nijedna ne radi u korist radnika i nijedna se ni malo ne trudi da speci bankrot Srbije.

  • Зоран

    15:14 // 23. 10. 2012.

    Та Агенција за приватизацију је толико јада донела србији...Треба ухапсити тог директора агенције и преиспитати његову имовину.Ту много смрди.

    • Luka Laban

      16:04 // 23. 10. 2012.

      Ilicu nazalost ne moze niko nista,posebno posle Strazbura !!!

    • Marko

      02:14 // 24. 10. 2012.

      A sta bi ti da mu radis? Kupio covek, dao pare i sad je vlasnik. Radnike moze po ugovoru da "otpremi". I hotel Nais, ako ne radi, ne vredi nista. Isto tako i hotel u Niskoj Banji. Jedino sto vredi kao nekretnina su hoteli Park, Ambasador i hotel Nis. I sa cenama i trzistem nekretnina danas i sumornom prognozom nije ni to nesto. Morace da radi da bi zaradio.

    • Luka Laban

      20:25 // 25. 10. 2012.

      Tacno.

  • Lazar Nikolic

    14:40 // 6. 6. 2016.

    Jel zna možda neko od koje godine i meseca ne radi motel Deligrad u naselju Milka Protic?
    Hvala puno

  • Vlada

    10:44 // 24. 10. 2012.

    Ilicu svaka casr, da ti radnici imaju malo mozga tuzili bi drzavu. Ne tuzi se lopov sam zato sto nije uhapsen, nije njegov posao da sam sebe hapsi, tuze se organi koji su za hapsenje odgovorni ako lose rade svoj posao. Uostalom ,Srba je u celoj prici ispravan, ima potvrdu i od suda. Ako bi mi radje mimo zakona ajde, ali su pravila igre drugacija onda. Nazalost prosecan Srbin je sve samo ne vest pamecu...

    • AD "Niskogradnja" NIS i PIROT

      11:36 // 24. 10. 2012.

      Klasicna i uigrana formula Agencije za privatizaciju ovde nije uspela:Ponistaj privatizacije posle isplate iz izmisljenih razloga uz organizovanje protesta radnika,hapsenje progon vlasnika i njegove porodice uz otimanje imovine,uvodjenje zastupnika kapitala i PONOVNA PRODAJA.

    • Nova vlast ili Strazbur .

      13:44 // 24. 10. 2012.

      Stanje u Pirotu je sledece:iskonstruisan ponistaj uz zatecen proizvod na placu od 20 miliona dinara;za 2,5 god.od ponistaja proizvodnja je bukvalno zamrla;bivsi radnici izgurali lazne presude za duple otpremnine iako su im jedared vec isplacene-postoji dokumentacija;zastupnica kapitala lazno izjavljuje da je zatekla dugove a ne istice zalihu koja je 4 puta veca,ali zato od drzave prima 500 eura mesecno i moli boga da duze potraje;agencija preko suda pravi torturu bivsem vlasniku da opravda ponistaj i otimanje i napravi ponovnu prodaju.Klasican primer unistenja privrede i drzave.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: