Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 29. 12. 2011.

| Društvo

Završen konkurs "Progresivni mladi"

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
blace

U holu Kulturnog centra „Drainac“ održana je manifestacija povodom završetka projekta „Progresivni mladi“ koji je trajao devet meseci u Blacu.

Tom prilikom predstavljen je dokumentarni film „Progresivni mladi“ koji je uradila Gorica Šegović u saradnji sa blačkom televizijom. Predstavljeno je i pet najboljih mini projekata koji su se realizovali tokom ovih meseci.

- Znanje i stečeno iskustvo dobijeno tokom projekta doprineće uspehu narednih društvenih kampanja i znanje o pravnim propisima o politici dobrog upravljanja koja će pomoći u adaptiranju EU standarda u ovom polju, što je neophodno u pogledu srpskog članstva u EU, a svakako korisno za našu lokalnu zajednicu. Nadamo se da će iskustvo stečeno ovim projektom biti dobar preduslov za aktivno učešće osnaženih Organizacija civilnog društva i Opštine Blace na tržištu novih EU projekata, kako bi zajedničkim snagama podigli standarde i kvalitet života u lokalnoj zajednici - istakao je Miroslav Milosavljević, koordinator projekta.

Projekat “Progresivni mladi” sproveo je Sportsko-turističko-trgovinski centar “Nirvana” iz Blaca u saradnji sa blačkom Kancelarijom za mlade, a finansira ga EU i Vlada Švajcarske preko EU - Progres.

Pored članova projektnog tima, svečanosti su prisustvovali i brojni gosti i saradnici na projektu, predsednik opštine Blace, predstavnik EU PROGRES-a, predstavnici partnerske organizacije Proaktiv iz Niša, predstavnici blačkih obrazovnih ustanova, projektni timovi Omladinske inicijative Blace, Teniskog kluba „Blace“, Kluba omladine Međuhane, neformalne grupe, Televizije Blace i neformalne grupe Omladinskog kluba KZM kao i volonteri i prijatelji Kancelarije za mlade Blace.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Isus Hrist

    12:57 // 4. 1. 2012.

    Miroslave, svaka cast! Pozdrav iz Jerusalima!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: