Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:55, 18. 5. 2016.

Završen štrajk na groblju, radnici ipak prihvatili lanč pakete

gorica Ove noći neće spavati na groblju; foto: Saša Đorđević

Radnici JKP “Gorica” koji su zbog neisplaćenih plata spavali više od 10 dana na niškom Novom groblju, prekinuli su protest jer je većina odlučila da prihvati ponudu gradonačelnika Niša da im Grad da 30.000 dinara, lanč pakete i kartice za prevoz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Милосав

    11:33 // 18. 5. 2016.

    Градска власт нема баш никакву одговорност. Једино што нису плаћали своје обавезе и што нису сменили директора и што су одобравали кредитна задужења и партијска запослења.

    • dzoni

      12:11 // 18. 5. 2016.

      Smenili oni jezdu al doveli jos goreg.

  • Posmatrac

    11:42 // 18. 5. 2016.

    Sendvič, 30.000 i kartica za prevoz... u Zlatno doba koje dolazi sa AV i SNSom.
    E, moji građani...

  • Cira Nis

    11:58 // 18. 5. 2016.

    Sta da radi narod..dosta su i izdrzali..Sramota,sramota i opet sramota...Beda'Jad'cemer..Dal'ce ova slika da dodje do Aleksandra Vucica? Nego treba ceo Nis'da izadje sa svim onim 6000 radnicima i svakog dana da protestuju od ujutru do uvece pa da se malo preispitaju "Niske vlasi" !!!

    • Max Vespertine

      15:34 // 18. 5. 2016.

      Ova slika nije dosla ni do Nislija koje nemaju internet, a kamo li drugde. A Vucicu se bas nakrivi al na drugu stranu uvek kad vidi ovakve stvari.

    • shaft

      18:12 // 18. 5. 2016.

      Verovatno,ali da smo u Francuskoj,Grckoj,Italiji,Spaniji...Ovde je bitno sta ti je iza kucnog praga,solidarnost ne stanuje kod nas!

  • Dzoni

    12:17 // 18. 5. 2016.

    To im je i cilj.Da uniste javna preduzeca.Smanje ih na najmanje sto mogu da ih ne bi iz budzeta finansirali.Da dovedu privatne partnere i da narod rinta ko u Juru i takve kompanije.Drzavu bre ne interesuje njen narod.Politika je unistila Srbiju.Da smo pametni ko sto nismo,razjuriti ove sto haraju 25-30 god i dovesti brate Japanca ,Nemca,Finca i platiti ljudima da nam pokazu kako se vodi drzava.

  • nenad 2008

    12:34 // 18. 5. 2016.

    " U problemma ovog preduzeća, ne vidi odgovornost gradske vlasti, već menadžmenta / preduzeća /". Nije, nego. Kome gradonačelniče držite opelo !? GRAD JE OSNIVAČ i POSTAVLJA i SMENJUJE DIREKTORE. A, Vi ako nemate ingerencije, recite, pa da se raziđemo , ko ljudi.

  • Anka

    12:43 // 18. 5. 2016.

    Bolje ista,nego nista

  • Kalča

    17:15 // 18. 5. 2016.

    Imam puno poštovanje za nesrećne radnike "Gorice". Održali su svima nama čas iz dostojanstva. Borili se sami, a niška mladež smrdi po kafićima i niška starost okreće glavu. Gde nema solidarnosti - nema grada. Seljoberija pobedila. Ljudi gladuju, a hijene na vlasti postavljaju kič table po gradu u čast socijalističkog vremena kome ne mogu ni da prismrde. Za svojatanje bolje prošlosti su sposobni.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: