Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 14. 5. 2015.

| Društvo

Završeno uređenje Tehničke škole u Prokuplju

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
Untitled-1.jpg
Zamena stolarije i krova biće poslednja faza uređenja škole

Molerskim radovima na spoljnoj fasadi, krečenjem i opremanjem klupama učionica na spratu škole, završeno je uređenje Tehničke škole „15. maj“ koje traje zadnje dve godine.

Za poslednje obavljene radove Ministarstvo prosvete dalo je 2,6 miliona dinara, a ukupno za sve radove Ministarstvo je učestvovalo sa 10 miliona dinara.

Istovremeno je u zgradi montirano pet televizora za internu televiziju koja je danas zvanično puštena u rad, a preko koje će se emitovati dokumentarni školski program u hodnicima škole.

Direktor Miodrag Đurović kaže da je škola dobila potpuno nov izgled i da je cilj da se ona pretvori u ozbiljan Tehnički centar.

Dok smo uređivali školski prostor, poboljšali smo i školsku opremu, posebno računarsku, zahvaljujući prijateljima škole. Poslednja donacija je od Aerodroma „Nikola Tesla“ koji nam je obezbedio dva računara sa monitorima i dva štampača - kaže Đurović.

On dodaje da je ostalo da se zameni dotrajala fasadna stolarija i izvrši sanacija krova, čime će ova škola u potpunosti dobiti nov izgled.

Najvažnije smo završili, a to je kompletno uređenje unutrašnjosti škole i sada učenici imaju idealne uslove za boravak u školi - dodaje Đurović.

"Otvorena vrata" na 51. godišnjicu rada Tehničke škole

Povodom godišnjice rada škole, u petak će biti organizovana akcija „Otvorena vrata“ koja podrazumeva upoznavanje osnovaca i zainteresovanih građana sa svim obrazovnim profilima koji su zastupljeni u školi.

Vrata škole biće otvorena od 8 do 13 sati za sve one koji žele da se upoznaju sa njenim radom i obrazovnim profilima, a organizovane su i kolektivne posete osnovaca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Milanović

    11:15 // 19. 5. 2015.

    Odlično.

    Projektni zadatak i tema za utrkivanje sa ostalim direktorima škola.
    Daj Bože da se u tim stvarima konstantno menjaju na čelu !
    Akcija umesto uživanja i paradiranja !!!

    Aleksandar Milanović

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: