Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 11. 7. 2012.

Zbog dugovanja 6 zgrada bez struje

brojilo

U Triglavskoj ulici u Nišu 6 stambenih zgrada ostalo je bez struje zbog neplaćenih računa za  električnu energiju. U Elektrodistribuciji kažu da je to “samo privremeno”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • stefan

    16:15 // 11. 7. 2012.

    Podrska mojim komsijama i hitna smena direktora distribucije i ovog šefa Miroljuba Jovanovića zbog nezakonitog ponasanja! Kako možete da isključujete struju onima koji plaćaju struju??? Država mora da reaguje na ovako bahato ponašanje distribucije i njenih radnika koji su inače danas secali i hvatali za vilicu jednu ženu. Zna se kako se naplaćuju dugovanja - PREKO SUDA! STOP ovakvom bahatom ponašanju!!!!

  • irena

    16:23 // 11. 7. 2012.

    jel zna neko da mi kaze da li su zaista ukljucili struju onima koji nisu duznici?

    • hm

      16:49 // 11. 7. 2012.

      Tj. novinar je trebalo da proveri da li su stvarno ukljucili struju redovnim platisama. Ovako je ostalo oni su rekli ali da li da verujemo ili ne?

  • petar petrovic

    19:48 // 11. 7. 2012.

    da li elektrodistribucija zna,da svako nasilno iskljucivanje struje(secenje katanaca na zajednickim brojilima bez sudskog naloga)je krivicno delo.sta su danas radili radnici elektrodistribucuje u triglavskoj moze se porediti sa divljim zapadom.

  • Miško Ristić

    20:31 // 11. 7. 2012.

    Tako su palili svojevremeno kontrolore Nišekspresa, pa su tukli ljude i ponašali se kao životinje. Sad čini mi se huškaju električare na narod. Neće na dobro da izadje, stradaće neko, ali ne na žalost oni koji potpaljuju vatru.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: