Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:31, 5. 7. 2020.

| Društvo

Zbog epidemiološke situacije u Srbiji Grčka zatvara granice

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti; N1
granica preševo foto i.m
Novo zatvranje za Srbe; foto I.M.

Državljani Srbije koji uprkos pandemiji novog virusa nisu odustali od toga da letuju u Grčkoj, moći će da uđu u ovu državu do sutra u 6 sati, nakon toga Srbima je ulaz zabranjen, potvrdio je ministar turizma Rasim Ljajič televiziji N1.

On je rekao da je razlog za ovakvu odluku Grčke sve više obolelih od korone u Srbiji.

Poslednje dve nedelje broj novoobolelih je iz dana u dan sve veći, pa su zvanični brojevi sve bliži onima iz aprila, kada je epidemija bila u jeku.

Granica se, kako je rekao ministar, zatvara sutra u 6 ujutru. Oni koji su već na letovanju moći će svoje aranžmane da iskoriste do kraja.

Inače, poslednjih meseci plasirane su različite informacije vezane za odlazak u Grčku. Pa su tako naizmenično stizale one da Srbi mogu i ne mogu da pređu granicu. Kada je objavljen datum otvaranja kolone vozila su ostale "zaglavljene" na granici.

Prelaz Evzoni između Severne Makedonije i Grčke bio je otvoren svega nekoliko sati, pa su Srbi mogli u Grčku samo preko prelaza Promahonas, iz Bugarske.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    21:57 // 6. 7. 2020.

    Niko nas, s pravom nece, jer vide da nam me zdravstveni sistem pukao i da smo ,posle izbora, slavlja i utakmica, sa publikom opasni !

  • Zavejani grad

    10:19 // 6. 7. 2020.

    Videcete sta ce biti uskoro...banje Pune setaca iz svih krajeva...vranje,senta,pazar,kraljevo....akva park 2000 kupaca...kafici prepuni...da vidim kako ce te dzepove,klastere,izolovane slucajeve da kontrolisu...vlast je vazna,punjenje budzeta...ljudi pukli smo na jesen...a Tek u zimu....

  • radnik u Leoni Neša komrenac

    09:52 // 6. 7. 2020.

    Pa kako???Ali zašto???SELFI iz Sokobanju nema težinu kao SELFI sa Sitonije.E pa žao mi je velika gospodo što nećete moći da izbacujete fotke kako jedete morski plodovi,kako se mažete sas skupe kreme,kako pijete vino i gledate grčki folklor.Ja kad odšljakam smenu idem si na Nišavu i nije mi loše a i kući me čeka prženija naveče i nije loše.A vi će se porazboljevate od muku kako ne mozete u Grčku.

    • Селиборизам и ренезанса.Ни за гди си ниси

      13:23 // 6. 7. 2020.

      Незабо ра ви да проме ниш пелене пре уласка у Ни шаву.

    • Sladja

      13:57 // 6. 7. 2020.

      Pa ti ako ne ides u Grcku to je tvoj problem.Nismo ti mi krivi.Radujes se i likujes posto ti ne ides da ne idemo ni mi.Ima nas koji idemo na more i iz zdravstvenih razloga a bogami da bi smo i uzivali.Radimo celu godinu kao konji da bi priustili sebi tih 10 dana kako ti kazes luksuza a ustvari ne luksuza nego odmora dostojnog svakog coveka.Lep pozdrav i uzivaj na toj tvojoj Nisavi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: