Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 3. 6. 2019.

| Društvo

Zbog gradske slave zatvorena Gradska uprava i svi šalteri

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
prazni salteri
Šalteri prazni, zaposleni na proslavi; foto: JV/J. A.

Niška Gradska uprava od jutros je u mraku, na šalterima nema službenika, kao ni u kancelarijama na spratu, a građani o neradnom danu zbog slave nisu bili obavešteni. Da moraju da odlože poslove saznaju tek po dolasku do Uprave, gde nema istaknute informacije.

Gradski uslužni centar je zaključan i u mraku, a kancelarije su prazne. Kako novinari saznaju, svi zaposleni su na proslavi gradske slave Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

Međutim, do danas građane niko nije obavestio da ne dolaze i da danas neće moći da završe svoje poslove. Gradska uprava Građani od jutros "poljubili vrata" Gradske uprave; foto: JV/J. A.

Na vratima nema nikakvog obaveštenja da zaposleni neradom proslavljaju gradsku slavu, a u Upravi je jedino portir koji obaveštava građane "da dođu sutra".

Nema nikog danas svi su na slavi, ne mogu da vam pomognem, dođite sutra - jedina je informacija koju su građani dobili od jutros.

Nišlije koje su od jutros bile u Upravi u Nikole Pašića da završe poslove nisu mogli da dobiju ni informaciju ili postave pitanje, jer nisu imali kome, a uglavnom su nervozni izlazili iz zgrade. Pojedini kažu da nije problem što i zaposleni u javnom sektoru slave gradsku slavu, ali da je trebalo građane obavestiti o tome. ne radi Gradska uprava Radi samo portir na šalteru koji obaveštava građane da je danas neradni dan; foto: JV/J. A.

Bar jedan šalter je mogao da radi danas, a ne da stane cela Gradska uprava. A i kad su već sve poslali na proslavu, mogli su da najave to i stave obaveštenje, a ne da dolazimo za badava - kažu pojedini građani.

Načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić je na pitanje novinara zašto je danas neradni dan i zašto građane o tome niko nije obavestio, kratko odgovorio:

Vi kao građanka Niša treba da znate zašto ne radimo - kratko je odgovorio i prekinuo vezu.

Na poruke više nije odgovorao i napisao je novinarima da je na liturgiji.

Kako Južne vesti saznaju niške opštine - Medijana, Pantelej, Palilula, Niška Banja i Crveni krst danas rade uobičajeno i zaposleni su na radnim mestima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    20:27 // 3. 6. 2019.

    Da,da,obavezno su otisli na litiju,biju koj nece!Obaveza je samo kad Gospodar ima mitinge,otvara fabrike i puteve,drzi parade i ugoscuje Putina!
    A,nacelnik Janic,kao neki nedorasli tinejdzer,javi se,lupne nesto,pa brzo prekine vezu!
    Bog da cuva!

  • Alex

    13:42 // 3. 6. 2019.

    A pošto su sutra paterice ,onda ni sutra neće da se radi. E kud pade baš u ponedeljak slava, da je četvrtak ,mogli bi da spoje i vikend, pa Bog da ih vidi! Only in Serbia...

  • Mara

    13:36 // 3. 6. 2019.

    Sramota.Oni inače mog rade i kad nije neki praznik:)))))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: