Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:22, 28. 1. 2022.

| Društvo

Zbog greške tokom dodele nagrada gradonačelnik Leskovca ugostio studentkinju i poklonio joj papagaja

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Goran Cvetanović
Papagaj u znak izvinjejna; foto: FB Goran Cvetanović

Povodom školske slave Svetog Save juče su mladim talentima iz Leskovca podeljene novčane nagrade, ali je ime Mine Lončar, studenta Visoke poslovne škole sa prosekom ocena 10, pročitano tek na samom kraju ceremonije, iako je ona, s obzirom na svoj prosek, trebalo da bude među prvima. Kako bi ispravio grešku, Minu je danas u svom kabinetu primio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i poklonio joj papagaja.

Iz gradske kase za mlade talente koji su prošle godine postigli zapažene rezultate u oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti i sporta, izdvojeno je više od 8,8 miliona dinara, a novčane nagrade u zavisnosti od uspeha kretale su se od 10.000 do 40.000 dinara.

Iako je bila među retkima sa najvišim prosečnom ocenom, novčana nagrada Mini Lončar dodeljena je tek na samom kraju, pa je to je to bio razlog zašto je ona danas bila gost gradonačelnika.

U znak izvinjenja Cvetanović je Mini poklonio papagaja, čime se pohvalio na svom Fejsbuk profilu.

Drago mi je što sam bolje upoznao ovu fantastičnu mladu damu koja lepo slika, peva, voli knjige i čitanje i grafički dizajn. Posebno me je oduševila Minina ljubav prema životinjama tako da sam poklonio joj novog ljubimca - napisao je Cvetanović.

Ipak, čini se da je sada Mina dobila poseban tretman u odnosu na ostale dobitnike. Goran Cvetanović Mina sa prosečnom ocenom 10, prozvana da prim nagradu tek na kraju; foto: FB Goran Cvetanović

Žao mi je što nisam u mogućnosti da lično upoznam svako talentovano dete iz Leskovca, a jučerašnja podela nagrada mladim talentima je dokaz da je Leskovac rasadnik talenata. Svaki rad, svaki talenat, svaki rezultat u životu se kad tad isplati i zato svim mladim ljudima želim da poručim da grad stoji uz njih i da su oni naša snaga i podstrek da nastavimo sa razvojem naše društvene zajednice - stoji u objavi.

Podsetimo, juče su nagrade povodom Savindana podeljene u svim gradovima na jugu Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vasilija

    23:31 // 29. 1. 2022.

    Ne gresi.samo onaj ko ne radi..sve se da popraviti,treba imati vere,svaki trud bice nagraden.

  • Dragan

    20:36 // 29. 1. 2022.

    Faraon poklanja papagaje

  • Predrag

    19:49 // 29. 1. 2022.

    Lepo je gradonacelnice sto ste pozvali devojku sa vise skole, ali isto tako bilo bi lepo da pozovete sada dr Milosa Zdravkovica, koji 6 godina zaredom prima nagradu, sa prosecnom ocenom 9,90. Sada na doktorskim studijama, stipendistom projekta za mlade talente! Njega niko ne pominje, dok ceka da se neko smiluje i zaposli ha?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: