Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:24, 4. 6. 2019.

| Društvo

Zbog kiše odloženo Palilulsko veče, održan samo program za decu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
odloženo Palilulsko veče
Zbog pljuska muzičari nisu mogli da nastupaju; foto: Vanja Keser

Pljusak koji je počeo pred početak niške Palilulske večeri odložio je muzički deo programa, jer je bina bila poplavljena i nije bilo moguće da se održe nastupi najavljenih ansambala i bendova. U Opštini Palilula kažu da su mališani ipak uživali u programu za decu, a da bi muzičari do kraja juna trebalo da nastupe kod rampe.

DSCN0702 Program za decu izbegao kišu, a umetnici izložili svoje rukotvorine na pijaci; foto: Opština Palilula Na Palilulskoj večeri program se ipak odvijao na ulici i pijaci, gde su izlagači postavili svoje rukotvorine kao i svake godine.

U 18 sati je počeo program za decu za koji kažu da je prošao veoma uspešno. Glumci Pozorišta lutaka su izveli predstavu i nastupili su najavljeni ansambli za decu, a onda je počela kiša. VAK-4698 Program održan na ulici i pijaci, ali bendovi i ansambli nisu mogli da nastupe; foto: Vanja Keser

Kiša je tri sata padala i bilo je nebezbedno da se program izvede. Kada je trebalo da nastupi Vojni orkestar, oni su došli i počeo je pljusak, morali su da evakuišu ljude sa bine, zbog struje, velika poplava je bila. Kiša je prestala da pada oko 22:30, tako da muzički program nije mogao da se izvede. Gost Impresije je bio Gale Kerber, bili su tu, ali nije bilo moguće da nastupe - kažu u Opštini Palilula. VAK-4726 Program održan na ulici i pijaci, ali bendovi i ansambli nisu mogli da nastupe; foto: Vanja Keser

Ni folklorci nisu mogli da odigraju svoje tačke, jer je podijumom "tekla reka". Kako je predsednik Opštine Palilula Aleksandar Ždrale neformalno najavio, trebalo bi da se do kraja juna organizuje program koji je kiša odložila.

VAK-4679 Program održan na ulici i pijaci, ali bendovi i ansambli nisu mogli da nastupe; foto: Vanja Keser

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad Zdravkovic

    00:00 // 5. 6. 2019.

    Ma sta bre ima da ti mojim novcem popravjam puteve?Ja nemam auto,idem si peske i necu vama sa automobilima da pravim puteve.Hocu proslavu da igram i pevam i da si gledam estradni umetnici i da si uzivam u zivotu.Jedan jevzivot i nema reprizu i zato hocu da si uzivam.Pitam si bre Najdana za vasi krateri i rupe.Obavezno muzicki program da se u toku juna organizuje inace ako to ne bude cu da ve tuzim

  • Aca

    23:13 // 4. 6. 2019.

    Ta manifestacija nema nista pozitivno samo bez veze trose novac!

  • Spasa

    20:47 // 4. 6. 2019.

    Kako Vas nije sramota.
    Mokranjčevu ulicu ste započeli da renovirate i preskočili parče od 100m sa strane Svetonikolske crkve, koje je puno udarnih rupa koje su se pretvorile u kratere, kao da smo bombardovani opet, šanse su minimalne da spuštajući se niz Mokranjčevu ne otkinete točak!?
    A živa ograda preko puta kuce br.30 u Mokranjčevoj, koja je zatvotila ceo trotoar, čekate da nekoga udari auto!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: