Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 16. 6. 2020.

Zbog korone u Nišu i Leskovcu hospitalizovano 60 pacijenata

Klinicki centar stara zgrada; foto: Vanja Keser Broj hospitalizovanih pacijenata sa potvrđenim virusom korona nepromenjen od juče, foto: Vanja Keser

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je od virusa korona obolelo još 59 osoba, a u poslednja 24 sata preminula je još jedna osoba. Isti broj pacijenata kao i juče je na respiratorima i u teškom stanju - njih 15, od kojih u niškom Kliničkom centru 3. U Nišu je broj hospitalizovanih isti kao i juče - 36, dok se u Opštoj bolnici u Leskovcu, koja je kovid centar za Jablanički i Pčinjski okrug, leče 24 osobe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Čudesni dribling

    16:26 // 16. 6. 2020.

    I ova koronVirus je u sprezi sa bojkotašima!

  • mirko

    17:00 // 16. 6. 2020.

    sta je istina od ovog? ovaj Dimitrijevic juce kaze da je 24 pacijenata i to nazalost sa tezom klinickom slikom, a danas kaze da su svi sa laksom klinickom slikom. strasno

    • Dzoni lik

      19:21 // 16. 6. 2020.

      Ni meni nije jasno kako su s blažom kliničkom slikom u bolnici, kada je pre 10-ak dana doneta odluka da takve osobe, kao i asimptomatski slučajevi budu u kućnoj izolaciji 14 dana.

  • Jovana

    17:53 // 16. 6. 2020.

    Ma svi do jednog smena.Zuba kao da je juce poceo da radi.Organizatorske sposobnosti na jako niskom nivou.Jedino sto je poslusan na komandu iz Bg.

  • zbog čega je mnogima teško da nose masku u zatvorenom prostoru?

    22:03 // 16. 6. 2020.

    gledaju te kao budalu dok čekaš da napuste lokalčić. Kada ćaskaju sa prodavcem, prijateljski, pojašnjavaju da nisu kupci i da možeš slobodno ući ne shvataju zbog čega insistiraš da prethodno oni napuste lokalčić. Nikada nismo imali jednoznačno obraćanje građanima. Lekar pored lekara, jedan nosi masku, drugi je stavio ispod brade, treći je mulja u ruci, pa ne čudi neodgovornost većine.

  • Dragana

    15:21 // 17. 6. 2020.

    Dete od 10 meseci ima teperaturu par dana pedijatar nas salje na decije u nisu jer je dete anemicno i nije mu dobra krvna slika. Na decije nas ne pustaju jer dete ima teperatu i vodu nas u drugu zgradu u zgradi gde su svi zarazeni korana virusom tu ostajemo sa ljudima koji su pozitivni dali je ovo moguce i na kraju nas pustaju kuci sa 14 dana izolacije jer smo bili u kontakt sa bolesnima e srbijoo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: