Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 1. 3. 2018.

Zbog menjača prigradski autobusi ne stižu do niških sela

800x600-autobus-Sneg Skraćene linije do sela u višim predelima, ali neke gradske linije; foto: A. K.

I dok šef Zimske službe Sveta Manić kaže da su sada prohodni lokalni putevi do sela u višim predelima u okolini Niša, na kojima je predhodnih dana sneg često pravio problem, autobusi javnog prevoza do pojedinih mesta i dalje ne saobraćaju jer im to “ne dozvoljava” automatski menjač.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Popaj

    14:58 // 1. 3. 2018.

    "Iz Direkcije za javni prevoz napominju da oni imaju obavezu da kontrolišu grejanje u vozilima javnog prevoza i da se nakon što se utvrdi da zbog kvara nema grejanja taj autobus isključuje iz saobraćaja."
    Ma kako da ne... Lazete pa rasturate dok se putnici smrzavaju

    • Zivojin

      22:18 // 1. 3. 2018.

      Ma sta se sekiras :)
      Kad udjes u topli bus kupi kartu,a kad udjes u hladan ne vadi ruke iz dzepova da se ne smrznes :D xaxa...

  • Zemlja Srbija

    15:07 // 1. 3. 2018.

    Pa autobusi sa automatskim menjacima se voze u zemljama gde su svi putevi prohodni 365 dana u godini. Proizvodjaci nisu uzeli u obzir da ce mozda neki autobus zavrsiti u Srbiji ☺

  • Nenad ilijic

    14:01 // 1. 3. 2018.

    Sad su nasli izgovor da je nisu dobri automatski menjaci a u stvari automatski menjač je podjednako dobar kao i manuelni samo su u pitanju gume i zimska oprema a naravno vozač nece da snosi odgovornost ako mu se nesto desi jer putevi nisu ocisceni

    • Nislija

      08:26 // 2. 3. 2018.

      "A u ruke Mandusica Vuka bice svaka puska ubojita"

  • Objavite komentar hahahah..

    17:46 // 1. 3. 2018.

    "jutros je bilo -15 u busu koji stepan više,zagrejao se ovazduh od putnika"...Jel od disanje ili od ispuštanje goluba hahahaha...Od golubi bi trebalo više da se zagreje,jer ima unutrašnje sagorevanje.A najbolje je kombinovano,samo uz manji prekid disanja kad izađe ovo unutrašnje sagorevanje jer naučno nije dokazano al opasno je ne po život al po svest sigurno hahahahha...Mož se padne u nesves ha..

  • Milenko

    20:56 // 1. 3. 2018.

    Ovo sto Direkcija kaze za grejanje u autobusima je samo teorija. Bio sam prisutan skoro u autobusu gde je kondukter rekao kontrolorima da sacine zapisnik o stanju u vozilu jer grejanja nije bilo, na sta je kontrolor odgovorio: "Ko da pise zapisnik, nema od toga nista"

  • Naissus

    20:07 // 1. 3. 2018.

    Grejanje koje očekujete u autobusima, nećete dobiti nikada dame i gospodo putnici. Do prve polovine autobusa možda i uhvatite koji topli zrak, nakon toga ulazite u Sibir Zonu. Tako je uvek bilo, bez obzira da li su autobusi novi ili stari. I, zbog tog razloga, autobus nikad neće biti isključen iz saobraćaja pa šta god "gospodin" Milić izjavljivao za vesti

  • ucitelj

    14:52 // 2. 3. 2018.

    Ovo za automatske menjace je najveca glupost koju sam ikada cuo u zivotu, to moze da izjavi neko ne nema blage veze sa funkcionisanjem menjackog sklopa, a takava ne treba da bude na toj funkciji ili neko ko je beobrazan toliko da sve ostale pravi debilima

  • Nemanja Aleksić

    19:52 // 1. 3. 2018.

    Svi shvatamo da u busu ne može i ne bi bilo dobro da je vručina,ali ljudi u zadnjih par dana temperatura je unutra konstantno u minusu!!! Obratite pažnju na konduktere,svi u zimskim jaknama sa šalovima i kapama.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: