Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:32, 18. 11. 2014.

Zbog nejasnoća oko tendera ekskurzije tek na proleće

jjj.jpg Đaci OŠ "Dušan Radović" neće na ekskurziju ove jeseni, kaže direktor Božidar Stošić

Niški osnovci će ove godine, umesto u prvom polugodištu, na ekskurzije ići tek na proleće, jer u školama, koje su nedavno obaveštene da za ekskurzije moraju da raspisuju tender, kažu da imaju poteškoća da sprovedu ovu proceduru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • m da

    10:21 // 18. 11. 2014.

    I ne moraju da idu,sa ovakvim platama i penzijama,tesko da ce.Jos,ako strajk potraje,bolje bi bilo da tada nadoknade propusteno gradivo.Ako je stednja,stedecemo.Kad sve propadne,pitajte AV sta dalje

  • Obmanuti roditelj

    10:57 // 18. 11. 2014.

    U Dušan Radović je i đački dinar obavezan iako nije po zakonu a i ekskurziju je savet roditelja odlučio da organizuje kao i prošle godine iako su imali dopis ministarstva da tako NE može već tenderom.

  • Stručnjak za tendere

    11:04 // 18. 11. 2014.

    Direktori imaju problem zapravo sa stavkom u tenderu "a gde sam tu ja" a ne sa nerazumevanjem ili sa nepostojanjem stručnih ljudi da obave tender.Zaboga, pa u prosveti radi najškolovaniji deo društva.

  • shaft

    11:16 // 18. 11. 2014.

    au,propadose dnevnice nastavnicima i poklon direktorima u vidu gratis letovanja,ako namaknu zadovol;javajuci broj djaka.vrtite sve isto-kopaonik,zlatibor,vr.banju i djerdap.

    • ti bre sve znas

      12:55 // 18. 11. 2014.

      Sa toliko znanja o desavanju u obrazovanju,ti komotno mozes da zamenis Ciru.Zalosno je da takav ,,strucnjak,,kao ti cuti u nakom cosku,kao mis.Izadji iz ,,shahta,,i resi sve probleme prosvetara.

  • ako se poštuje ZJN isključuje se dogovor

    11:46 // 18. 11. 2014.

    Kako sekretar škole, pravnik, da primeni zakon i pri tom direktor škole da potpiše ugovor sa dobrim starim saradnikom kada uvek može neko da se podvuče sa boljom ponudom?!

  • veliki je problem

    12:16 // 18. 11. 2014.

    da deca budu pod istim krovom, autobusi stari do 5godina, kopije vozačkih čitljive, da izvođač ima rezervne autobuse i da podizvođač dostavi svu dokumentaciju kao i izvođač. ZJN je dobar, menjajmo ga.

  • Goran

    15:02 // 18. 11. 2014.

    Direktor i sekretar OŠ Kralj Petar I ispadoše najveći stručnjaci u Nišu, a i u široj okolini da odrade posao i raspišu tender. Haha!

  • shaft

    08:00 // 19. 11. 2014.

    @ ti bre sve znas-prijatelju dragi,dzaba ironija i vredjanje,clan sam saveta roditelja i surova realnost i istina je da su zaposljeni u skoli neki vid komercijalista tur.agencijama.cast izuzecima!

    • Nema vredjanja,gosn shaft

      17:23 // 19. 11. 2014.

      Kad ste vec u savetu roditelja,zasto dozvoljavate direktoru da ,,mucka,,u saradnji sa zaposlenima.Ali,ima nade za vas,upravo sada se razmatra zakon o uzbunjivacima,pa eto radosti za vas i slicnima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: