Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 20. 5. 2016.

Zbog saobraćajnih znakova u Nišu reagovao i Zaštitnik građana

njegoseva-JV Njegoševa ulica, ilustracija; foto: JV

Niška Uprava za saobraćaj je bez saobraćajnog projekta postavila znak za zabranjeno parkiranje u Njegoševoj ulici zbog kog stanari moraju da se parkiraju dalje nego ranije, pa je Zaštitnik građana je doneo preporuku da se znak ukloni ili da se najpre izradi projekat.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Olivera Jovanovic

    15:23 // 20. 5. 2016.

    Interesuje me,gde je Saobracajna Policija?Kruzni tokovi i tik uz njih pesacki prelazi,predstavljaju pretnju po bezbednost i dece i odraslih prilikom prelazenja zebre! Molim pojacano prisustvo i kaznjavanje vozaca,koji u 80% slucajeva,ne zele da uspore ,da bi pesaci presli ulicu nego jure kao divljaci!Ovo je prava katastrofa!MOLIM POLICIJU DA HITNO reaguje i uzima dozvole,dok se ne dozovu pameti!

    • jeca

      18:11 // 20. 5. 2016.

      Da samo jos da se pesaci kaznjavaju dok iste pesacke prelaze pretrcavaju i zapocinju prelazak a da prvo ne stanu. Posebna prica su klinci i klinke sa slusalicama i kuckanjjem poruka dok idu trotoarom i onda samo odjedanput se okrecu pocinju da prelaze ulicu, pa ne moze se stati kolima ako idete 40-50 km na sat za 3-4 m.Prvo kultura kod pesaka a vozaci se lako posle udaraju po dzepu

    • Kruzni tok

      19:50 // 20. 5. 2016.

      Takođe i vozači da se nauče pravilima kretanja u kružnom toku. A ne da se prestrojavaju iz trake u traku bez pokazivača pravca, uleću i izleću iz kružnog toka kao da im važi pravilo bržeg...

    • pobesneli maksa

      10:13 // 21. 5. 2016.

      ma vrhunac svega je otkud nekome ideja da se pesacki prelazi postavljaju na izlazima iz kruznih tokova? Da li je neko sagledao haos i kolaps koji se pravi na raskrsnici u kruznom toku kad vozila stanu u spicu da ispostuju propis pesackog prelaza? Nepismenjakovici pesacki sto metara od kruznog toka, a ne na izlazu iz istog jer se time gubi smisao i prednost raskrsnice sa kruznim tokom.

  • mirjana

    05:48 // 21. 5. 2016.

    a moze li zastitnik da naredi da se ukloni tucanik iz ulice delnicke u vrtiste jer znamo da je tucanik namenjen za papkare a ne za ljude

  • Petrović aleksandar

    20:58 // 20. 5. 2016.

    Da vidite šta su uradili u Somborskoj stauili šipke kod kružnog toka.na pešačkom.tako da ako guratete kolica sa detetom.morate okolo.koji je to stručnjak nalozio ja stvarno neznam

  • shaft

    20:47 // 20. 5. 2016.

    Sef se ne javlja,nacelnik na sastanku,a radnici Uprave-kud koji mili moji!Budzetlije,uzivate ga,ne moze vam niko nista,radio ne radio-svira vam radio!

  • sale

    02:15 // 21. 5. 2016.

    Ajmo mali test...

    Od 8 automobila na slici, koliko je njih propisno parkirano?

    • pobesneli maksa

      10:17 // 21. 5. 2016.

      Mozda samo jedan, ali se pre pitanja propisnog parkiranja uvek postavlja pitanje neophodne infrastrukture tj. parkinga. Dozvolite gradnju zgrada bez parkinga, a onda kaznjavate stanare koji ne mogu auto da uparkiraju na terasu. Kombinacija neznanja i lopovluka, a sve po grbaci sirotinje.

    • AJMO JOS MANJI TEST

      10:55 // 21. 5. 2016.

      Od 8 automobila na ulici, koliko njih ima mogucnost da se parkira pravilno. U ovakvim okolnostima bi JKP"Parking Servis" mogao da postane lider u poslovanju. U celom Nisu da obelezi samo 5 parking mesta, a onda da redom idu i skupljaju sva ostala vozila izuzev tih 5. To upravo i rade. Namerno dovode ljude u zabludu,kako bi imali izgovor za drpanje love.Nisu se stekli uslovi za sprovodjenje zakona.

  • Palilula

    14:53 // 20. 5. 2016.

    Nije bas tema, ali, mozda bi bilo malo bolje da se pozabave rekonstrukcijom Hajduk Veljkove (koja ce se raditi 3 meseca) i KOLAPSOM u gradu!
    Zar nije jednostavnije Episkopsku za taj period proglasti dvosmernom???

  • CVETKO prvi

    15:11 // 20. 5. 2016.

    Ubiše ni znaci !

  • RuzicA

    16:19 // 20. 5. 2016.

    Sad su prošli izbori,sa:(()d će biti bolje:(())

  • Nishlija

    20:08 // 20. 5. 2016.

    Po kom li "projektu" i odluci su obelezili parkiranja u ulicama Balkanskoj, Davidovoj i Skopljanskoj kada u njima nema mesta da se automobili mimoidju ako su parkirna mesta popunjena. To mogu samo nepismeni i derikoze

  • Stefan Nikolić

    10:09 // 21. 5. 2016.

    Sajt mojainicijativa.com rešava ovakve probleme, samo prijavite inicijativu i oni je prosleđuju nadležnim službama.

  • Konstantin Veliki

    21:34 // 21. 5. 2016.

    "Komentar nadležnih nismo uspeli da dobijemo, jer se šef Odseka za saobraćaj Igor Trajković nije javljao na telefon niti odgovarao na SMS, dok je načelnik Uprave za saobraćaj Miodrag Brešković, kako nam je rečeno, “na sastanku van zgrade”.

  • Dr

    23:57 // 21. 5. 2016.

    Zaštitnik građana je pravi kandidat za bugućeg predsednika svih građana!

  • A BRE NISLIJE...

    00:17 // 21. 5. 2016.

    Centar se besomucno izgradjuje i nadgradjuje. Ulice sa po tridesetak porodicnih kuca, su u roku od 10 godina prerasle u ulice sa po tridesetak stambenih zgrada od 30 stanova. Od nekadasnjih 30 porodica, sad u tim ulicama zivi po 1000 porodica. Niko ne misli o parkingu, kanalizaciji i drugoj infrastrukturi. Dozvole se dele i sakom i kapom a kajmak ide u neciji privatni dzep. Kome to ide u prilog?

  • milan

    07:21 // 21. 5. 2016.

    oni su samo banda

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: