Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 26. 4. 2016.

Zbog supružnika sa HIV-om selo proteruje osmočlanu porodicu

1.jpg Muke porodice Bančić pogoršale su se u zadnjih par meseci; foto: D.M.

Iako je kod oca i majke šestoro potpuno zdrave dece virus HIV-a ustanovljen pre 10 godina, porodica Bančić iz Kacabaća kod Bojnika živi kao u zatvoru jer su, kako kažu, stalno izloženi i fizičkim napadima, a dobili su i potvrdu sa pečatom Mesne zajednice da su u selu diskriminisani.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • bora

    14:42 // 26. 4. 2016.

    Strašno je ovo što ova porodica doživljava, umesto da im se bar malo pomogne, ljudi ih proteruju. 15. vek!

    • ***

      17:32 // 26. 4. 2016.

      Sram vas bilo minusasi.

  • Difovac

    15:38 // 26. 4. 2016.

    Prethodni komentar sazaljenja ima ovakav odnos pozitivnih i negativnih?!?! Ovde nesto debelo nije dobro sa nasim sugradjanima. Ovu porodicu cine pre svega ljudi... A sta smo mi kad se ovako ophodimo?!

  • Drakce

    16:21 // 27. 4. 2016.

    Svi vi dušebrižnici, koji ste ovde na komentarima u Evropi i 21-om veku, umesto pisanija po internetu učinite nešto konkretno. Evo na primer pozovite ih na slavu, rođendan, svdabu...šta već, pokažite delom da ih podržavate a ne samo tipkanjem po tastaturi...:)

  • Jelena Djordjevic

    15:54 // 26. 4. 2016.

    Pobogu! Sve ostale treba da bude sramota što verovatno znaju sve o Stanijinom životu, a ne znaju kako se prenosi koji virus i maltretiraju ljude bez razloga! Ništa vam se neće desiti, osim što ćete ostati neobavešteni kao što jeste...

  • Срба

    18:45 // 26. 4. 2016.

    Србија- не данас, него у 5. веку ПРЕ НОВЕ ЕРЕ. Страшно!!! Који примитивизам и неукост људи.

  • jeca

    20:17 // 26. 4. 2016.

    To je cist primer primitivizma. Ja sam godina radila (na zapadu) sa kolegom koji je bio inficiran i niko ga nije ponizavao zbog toga. Zalosno je zbog dece koja moraju da zog toga ispastaju. Kod nas najbolje prolaze oni koji lazu u svakom pogledu, od iskrenih ljudi. Ko zna kolko ima inficiranih za koje niko nezna, koji se hvale svaleracijom ali su takvi mozda na boljem polozaju! Postedite tu decu!!

  • olga

    17:31 // 26. 4. 2016.

    Ja 20 godina delim kancelariju sa kolegom.Hvala Bogu sve je ok i nijednog trenutka niko od nas petoro se prema njemu nije ponasao kao prema nekome ko je bolestan.Covek je ok i veoma dobar otac i suprug.

  • srbin

    08:47 // 29. 4. 2016.

    Pametnije je da oni rade nesto u korist ove drzave a ne samo da kukaju kako nemaju i daj drzavo ! pola drzave prima socijalu a niko nista neradi a daj mu nesto prodaj da vidis kako zna i kako nije glup i nepismen

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: