Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:33, 31. 7. 2019.

Zbog visoke trave ne vide se pojedini grobovi na Novom groblju u Nišu

Novo groblje trava Pojedina grobna mesta se ne vide od trave; Foto: Prijavi problem/čitalac

Građani koji odlaze na Novo groblje žale se da je zbog visoke trave teško prići grobnim mestima, a kažu i nije prvi put da je groblje zapušteno. Iz "Gorice" kažu da je u toku sređivanje groblja, i da bi ovaj posao trebalo da bude završen za dve do tri nedelje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ouzo

    16:58 // 31. 7. 2019.

    Bruka,sramota,nerad...Zmijarnik i steciste pasa lutalica!Vazno da se pare uzimaju unapred,za odrzavanje,a gde idu i to vec znamo,jer je Gorica duznik bankama,svim gradskim preduzecima i osnivacu,pa time i gradjanima!Inspektori Privrednog kriminala su trebali da udju u poslovanje
    Ali,direktor se "nada da ce biti ocisceno"?

  • slavko

    16:47 // 31. 7. 2019.

    Sto li placamo sve ovo?

  • drax

    21:15 // 31. 7. 2019.

    Kupite gospodo male traktore kosilice, umesto sto ce da bacate pare na beton pogledajte malo groblja po drugim gradovima, a ne samo gvozdje i beton.

  • Слободан Марковић

    09:34 // 1. 8. 2019.

    70 хектара површине колико је то гробних места пута 1350 дин...плус остале услуге ...па се нема пара ...инспекција треба озбиљно да се позабави са трошењем пара у јавном предузећу.Како су смешна објшњења директора ...има у плану да бетонира простор између гробова ..ало бре прошетај и погледај то је већ БЕТОНИРАНО.ја мислим да он није способан да организује службу у јавном предузећу.

  • Ivan

    14:47 // 31. 7. 2019.

    Novo Groblje? Pa to je zlatno na sta lici groblje u Vrezini. Tamo se ne vidi gde je groblje a kamoli gde su grobovi.

    • Jaca

      14:26 // 3. 8. 2019.

      Pa tamo je grobno mesto 250 evra A ja sam ma Novo morao davplatim 4.800 Evra. Zato da ciste .Sta je sa aferama socijalnih slucajeva.?Gde je SUP.?

  • Срба

    16:04 // 1. 8. 2019.

    Ма, да бе.... уместо да радите, чистите, садите дрвеће, правите хладовину- ви бисте да СВЕ покријете бетоном! Значи, кад одемо тамо у току врелих месеци, добићемо и бесплатно кремирање од врелине- на лицу места. Добро, бар да знам шта добијам за гомилу пара које сам платио за сахране и одржавање... само ме интересује шта фамозна ставка “дезинфекција” на рачунима представља...??

  • Predrag Petrović

    17:00 // 1. 8. 2019.

    Ma pustite, bolje i da se betonira nego da uvek kose travu pod pritiskom javnog mnjenja, Travu od metra visoku kose trimerima (koji su za nisku travu) pa pokošena trava leti i pokriva grobove i spomenike. Pravi se još veći lom i cirkus i posao ljudima da čiste to sa svojih grobova jer to radnici Gorice ili Medijane ne rade. Važno ds je iseku. Ista stvar je i sa drvećem koje moramo sami da sečemo

  • Mika

    23:16 // 3. 8. 2019.

    Kako prvi covek lakonski odgovara na pitanja...
    Veca povrsina znaci treba veci broj radnika ili bolje planiranje. Mozda da vratimo te menadzere u osnovnu skolu. Ili, da promenimo vlast koja postavlja nekompetentne dileje za sefove?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: