Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 2. 2. 2021.

Zbog zapušenih slivnika posle kiše ulice kao jezera, iz Vodovoda pozivaju građane da prijave lokacije

voda na ulici Problemi sa nakupljenom vodom na više mesta u gradu; foto: čitalac;

Na opasnost od poplava i mala jezera koja se stvaraju zbog vode, koja se skuplja u ulicama Vojvode Mišića i Stanka Vlasotinčanina u Nišu posle kiše, ukazuju građani preko aplikacije "Prijavi problem". Kažu da slivnici ne odvode svu vodu sa ulice i da su pojedine šahte prepunjene. Da bi te probleme rešili, iz JKP "Naissus" pozivaju građane da im telefonom prijave precizne lokacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Pera

    15:58 // 2. 2. 2021.

    A zašto direktor vodovoda ne prošeta službenim kolima po gradu i vidi precizno lokacije gde su zapušeni slivnici?. Zato i služi službeni auto a ne samo za privatne svrhe.

    • Torpedo

      15:31 // 3. 2. 2021.

      Ne moze, mora da se ,kao Lambrozov kadar, dodvorava Templarki, da ga ne smeni !

  • Petar

    16:33 // 2. 2. 2021.

    Onda pozovem taj isti vodovod i kazu da nije njihova nadleznost, da se snadjemo sami....

  • Ахм

    16:05 // 2. 2. 2021.

    Видите то са Медијаном да решите.Они не чисте лишће које запуни и зачепи канализационе одводе.Улице су мешавина компоста и ђубрета из контејнера;

  • Kako ih nije sramota?!

    17:15 // 2. 2. 2021.

    Nebrojeno puta smo ih zvali, nikada nisu dosli! Centar grada! Samo nas otkace i placamo privatno da se ocisti ulicna kanalizacija!

  • Posmatrač dešavanja

    20:41 // 2. 2. 2021.

    A zašto pozivaju građane da prijavljuju ZAŠTO DA UZ SVE MUKE KOJE IMAMO U ŽIVOTU BUDEMO I PRIJAVLJIVAČI što njihovi zapošljeni ne krenu u obilazak grada neka rade nešto zaposlili su mlade kadrove balavci sa diplomama privatnih sega mega fakulteta nalickani muškarci fotomodeli na fejsu u vodovodu i medijani evo prilika pa neka izađu na teren da vide gde je problem ..... sad se setili sramota!

  • Pera

    21:07 // 2. 2. 2021.

    Ako direktor Vodovoda mi da službeni auto, ja ću da obiđem precizno sve lokacije a ujedno ću da završim i neke svoje privatne poslove. Najjbolji auto je službeni auto!

    • Dzamutka

      07:11 // 3. 2. 2021.

      Nemože da završava trenutno je u izolaciji....... Ima vremena....

  • pera

    18:22 // 2. 2. 2021.

    prosetajte se do pocetka toplicine. kad padne kisa, pesacki je potopljen.

  • Mara

    20:59 // 2. 2. 2021.

    Džabe da prijaviš kad nikog nema da dođe

    • Dosadna si maro...

      08:23 // 3. 2. 2021.

      Pa neka idu malo njihovi iz vodovoda i medijane nek prošetaju da vide gde je kritično a ne samo da poziraju po kancelarijama i postavljaju sličice na fejs navikli ladovinu hoće druge institucije da rade za njih a oni da prihoduju.

  • ???

    06:53 // 3. 2. 2021.

    Narod kad pada kisa mora na ulice da gleda slivnike.Ma,jeste li vi normalni vise? Cistite redovno,to vam je posao.Gradi se u svakom sokaku i ne pita da li je moguc prikljucak na mrezu.Posle kad se voda izliva - ko je kriv? U sokaku B.Adzije sa ulice zidaju jer nema prostora,ne mozemo da udjemo u kuce.I to je neko dao dozvolu za stambenu zgradu od nekoliko spratova.

  • Па ваљда

    23:14 // 2. 2. 2021.

    То морају и могу да ураде и сви службеници разних градских инспекција као и комунална милиција?! Битно је само прошетати када пада киша и евидентирати. Улиц Војводе Мишића код Ватрогасног дома и раскрсница са Војводе Танкосића. Почетак Косовке девојке код Идеје и обданишта, Воводе Гојка.... Изађите из канцеларија и службених аутомобила једном!

  • čekaj, čekaj..

    08:28 // 3. 2. 2021.

    lepo rekoše ljudi, kad padne kiša tada treba par radnika da sedne u kola i obiđe grad, ne mora direktor. Ovako ispada da nema problema ako nema prijave građana. Pa, građani su se možda podavili!

  • Niški

    23:07 // 2. 2. 2021.

    Pogrešno tumačite gospodina direktora. Direktor je hteo da kaže tj.da prijavimo ulicu u Nišu gde posle iole male kišice ne postoje bare i poplave, gde šahte prime svu vodu i gde pešaci ne strahuju od prskanja kad prođe auto.
    Ja za takvu ulicu u naš Niš ne znam, a vi???

  • Naissus

    18:45 // 3. 2. 2021.

    Podvoznjak kod pivare. Jednog dana potopice i medicinsku skolu. Neizbezno jezero nakon svake jace kise. I dzaba cete da cistite slivnike jer tu ciscenje ne pomaze. Bolje da odbetonirate one sahte oko Vagresa i u Igmanskoj jer ne primaju vodu pa se sva voda od okretnice, preko Zetske, sa jedne strane i preko Igmanske sa vrha, sa druge strane sliva direktno ispod podvoznjaka.

    Prirodni akva-park

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: