Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 21. 11. 2019.

Zdravlje Nišlijke ugroženo jer nema struju, u EPS-u kažu da je isključena zbog krađe

Vesna Milosavljevic struja; foto: JV Dve nedelje ne može da se kreće, lekove čuva na terasi; foto: JV

Nišlijka Vesna Milosavljević ima retku bolest i skoro dve nedelje je životno ugrožena, jer živi bez struje koja joj je nephodna za punjenje električnih kolica kojima se kreće i hlađenje insulina. Iako ima status energetski ugroženog kupca i tvrdi da račune redovno plaća, struja joj je bez najave isključena. Objašnjenje Elektrodistribucije je da su to učinili zbog krađe struje, što ona negira.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • braca

    17:55 // 21. 11. 2019.

    Bravo za EPS. Imate li trunku ljudskosti?

  • Kiril

    18:06 // 21. 11. 2019.

    Ovo se resava na sudu. Ne smeju da gase struju, sem jedne faze ili da potrazuju isplatu "na drugi nacin". Ako nasi "omanu", tu je sud u Strazburu, resava po kratkom postupku.

    • mile

      23:22 // 21. 11. 2019.

      Izglasali su zakon da je struja ekonomska kategorija , tako da može da ti ugasi sve. proveri

  • Jova

    20:50 // 21. 11. 2019.

    Krivicno delo Eps-a!!! Bez sudskog naloga i bez prisustva vlasnika. Ajmo institucije reagujte! A da mi to nemamo.

  • narod

    21:34 // 21. 11. 2019.

    To njihovi radnici namerno kidaju plombe pa onda kazu da je struja kradena, kod mene u zgradi iskljucili zeni struju koja ima preko sedamdeset godina i tesko je bolesna, dva meseca i to pod istim izgovorom kradja, a to je nemoguce u zgradama to oni namerno maltretiraju narod.

  • nada

    08:31 // 22. 11. 2019.

    Aman ljudi gde nam je humanist otišla!!!

  • Dasa

    08:42 // 22. 11. 2019.

    Pitajte predsednika opstine Bratimira vasiljevica kako se barata sa strujom. On vam je strucnjak za struju pisale su o tome juzne vesti.

  • Vera

    09:43 // 22. 11. 2019.

    Izivljavanje i niko nije nadlezan. To verovatno traje godinama ali niko nije reagovao.

  • Uredba

    10:50 // 22. 11. 2019.

    Ne daju da zivis, ne daju da umres. Taman se izboris za uredbu oni iskljuce struju.

  • MDU

    11:10 // 22. 11. 2019.

    Svi mi znamo sta treba samo je pitanje da li hocemo ili necemo. Nema vise ni advokata i oni zavrsavaju danas na vezu i ne prihvataju poslove. Ono sto sami mozeme i znamo da se izborimo za svoja prava to nam je.

  • Elvin Pavkovic

    11:53 // 22. 11. 2019.

    Tzv zaštitnica LAŽE da će da pomogne ovoj ženi .Od 2016 nemam brojilo.Kaznu sam platio ,ali i dalje nemam struju.Supruga je težak bolesnik sa cirozom jetre i kraćom nogom .Ja sam ove godine imao operaciju na srcu .Obraćao sam se i gospođi zaštitnici koja kako mi je rekla nema ingerenciju da se upušta u rasprave sa EDB- Niš

  • Vesna

    18:17 // 22. 11. 2019.

    Tako rade I u krusevackoj opstini prvo poremete strujomer pa ti I uskrate struju ako Ides kod zastitnika gradjana ona kaze nesme nista da pise protiv epsa pa te daju na sud da Platois kaznu za navodno samoprikljucenje ili kako vec a kad izneses sudiji sve crno na Belo on ti kaze sve si ti u pravu Ali nemozemo I'm nista eps je Jaci I od suda I od drzave I onda covek nezna kome da se obrati .Sramota

  • Ruska snajka Suzana

    12:44 // 23. 11. 2019.

    Tako rade u Rusiji i kod nas gde je velika korupcija i potraznja za nekretninama. Stalo im je do nekretnine. Prvo ide oduzimanje neke male ustedjevine, onemogucavanje zaposlenja, na kraju oduzimanje nekretninee, a sve institucije su nenadlezne kojima se covek obrati. U nekim zemljama je sistem i institucije drugacije i ne dolazi do ovog.

  • Samara

    12:52 // 23. 11. 2019.

    Mnogo je nekretna pod teretom. Investitori uzmu pare i pobegnu. Kako ce drugacije, a propada ono sto drzava moze da otkupi od vlasnika koji bi uzeli novac po sistemu"daj sta das" samo da ne propada i tu drzava smesti one o koje se ogresila i prevarila. Samo treba da se radi i trebalo je ranije,ali odose $ na investitore koji pobegose sa parama a od stanova nista.

  • Visibaba

    18:47 // 23. 11. 2019.

    Nema tu nikakve kradje tu je rec o kultu poznatom kao"Visibaba" kad umrle beskucnike koji se na ovakav nacin izbacuju iz domova umrle nalaze na prolece van domova posle pijanstva, razocarenja i izbacivanja iz domova dok policija ne radi nista i njih za sad niko ne dira ali doci ce red i na njih.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: