Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:02, 26. 4. 2013.

Zelenilo čeka odluku Veća

radnici-gorice.jpg Arhivska fotografija

Ako Gradsko veće Niša pre praznika odobri projekat međublokovskog uređenja, „Gorica“ će posle Ukrsa početi šišanje trave i sređivanje prostora između zgrada, kažu u tom preduzeću.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Перица Мали

    08:47 // 26. 4. 2013.

    Међублоковски простор није део редовних послова,површине у спомен парку Бубањ нису део редовних послова, а велики посао је одрађен на орезивању дрвећа по граду. Па шта је онда редовни посао Горице,зашта они добијају паре из буџета. Није ли то припрема за формирање неког новог јавног предузећа и запошљавање партијског кадра.
    Изгледа да је крајње време да се изврши реорганизација јавно комуналних предузећа и њихова приватизација. Комунални каубоји по граду дивљају. Камиони за одвожење смећа пролазе где хоће, заустављају саобраћај, паркирају свуда. Да ли треба да им поделимо медаље за то што раде. Па за шта примају плате. Вучковић је већа медијска звезда на локалним телевизијама и његови подземни контејнери од Џастина Бибера и Лејди Гаге.
    Зеленило да посече гране испред неке зграде наплати десетине хиљаде динара. Који геније је одредио шта је у њихов посао а шта не. Никада им пара из буџета није довољно.А да се неко сети и да им потражи
    трошковник.Годишњи извештаји су им смејурија.

  • Zoran Radojlovic

    12:15 // 26. 4. 2013.

    To je čika Miletov kadar-ne Vučković. Sramota šta sve ne rade ,posluju sa gubitkom -kome to duguju-samo svojim radnicima-za veliko razmišljanje......Treba ih ukinuti i ljude sa biroa angažovati za što manje para i efikasan rad-grad treba da razmisli o tome.Sramota za Jezdimirovića ....imali dušu-neka pusti malo mlađe i sposobnije da rade.sramota..........

  • mile lopove

    12:47 // 26. 4. 2013.

    To je politika bila Ds-a bila Perice, a privatizacija ce da dodje samo polako, jer privatik bi ginuo za poso, a ne na budjet pa legaj i uzivaj. A narod treba da postuje pravila a ne da baca gde god stigne,jer ga mrzi da baci u kantu.

  • Vlada

    10:44 // 26. 4. 2013.

    Javna preduzeca u Nisu su katastrofalno organizovana kao da je rec o nekoj kasabi sa par hiljada stanovnika. Svi pljuju po Beogradu ali trebalo bi da se Nis ugleda na Beograd. Cemu sluzi ta Gorica? U Beogradu je svakodnevni posao Zelenila odrzavanje prostora izmedju zgrada. I to pouzdano znam da je npr za cistocu u celom bloku 45 zaduzen jedan covek koji svakog dana obilazi ceo blok i sakuplja smece. Naravno radni 8 sati bez prestanka. A kod mene u Prokuplju u naselju Sokicev bulevar godinama pokusavamo da uvedemo redovno odrzavanje cistoce i nema efekta! Cak i kada ih namolimo da posalju radinke da barem ponekad dodju i ociste oni dodju i piju pivo ispred prodavnice, a njihov sef kaze "ja im ne mogu nista". Inace imamo tri komunalna preduzeca koja se bave odrzavanjem cistoce, a grad nikada prljaviji. Za to nam Beograd nije kriv!

  • Perko

    12:50 // 26. 4. 2013.

    Kada bi svaki 10-ti radnik Niskih JP/JKP, a svaki 5-ti rukovodilac ( vredi po plati za 2-3 obicna) umesto spavanja na poslu, facebook-a, dorucka i sl. bio preusmeren na ciscenje grada, bez obzira na nisku svest i kulturu o cistoci, manjine nasih sugradjana ,nas grad bi bio cist. Ovako par radnika Gorice i Medijane cisti ceo grad ( i to samo propisane povrsine) a ostalo je katastrofa.Dekntracija JP/JKP ka Gorici i Medijani.

  • Juznjak

    18:24 // 26. 4. 2013.

    Samo prazne price, primera radi izmedju Bul.Nemanjica i zadnjeg ulaza u vrtic Plavi Cuperak postoji park kroz koji redovno prolaze nasi najmladji sugradjani.Problem je u tome sto se u tom parkicu nalaze 3 potpuno isusene breze i sa kojih otpadaju suve grane (debljine ruke)i samo pukom srecom nije povredjeo neko dete.Ako se ne vodi racuna tamo gde su deca izlozena riziku onda o cemu dalje pricati.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: