Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 7. 7. 2017.

Ženi koja je zimus mesec dana čuvala šaht ponovo pokušali da isključe vodu

Ilinka zimus branila šaht od mašina JKP Blace foto lj.m. Ilinka zimus branila šaht od mašina JKP "Blace"; foto Lj.M.

Kuću profesorke hemije u penziji Ilinke Knežević koja živi sa teško bolesnim sinom, a koja je prošle zime provela mesec i po dana napolju čuvajući šaht da joj ne isključe vodu zbog duga, radnici JKP "Blace" ponovo su pokušali da isključe sa mreže. Direktorka "Vodovoda" novinarima spustila slušalicu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan,Niš

    14:37 // 7. 7. 2017.

    Više puta sam obaveštavao javnost da se u Nišu bez ikakvih sudskih odluka ,znači bez postupka u kome bi se dokazalo da li i eventualno koliko dugujete za vodu jednostavno kada niste tu uđu u dvorište i iz vaše šahte odnesu vaš vodomer.Posle toga vas prisile,ucenom naravno,da potpišete sporazum o otplati duga,po pravilu od pre nekoliko godina i koji bi u pravnoj državi bio tretiran kao zastareo:

    • Verko

      18:28 // 7. 7. 2017.

      U pravnim državama ništa ne zastareva.

    • Ma

      19:28 // 7. 7. 2017.

      U pravnoj drzavi ne mozes da trosis vodu a da ne platis. Ako prodje god. dana onda ostanes i bez vode i bez kuce. Tako su nasi dolazili u Nemacku i nisu placali TV pretplatu. Ostala navika iz Srbije. Kazu imamo Netflix i ne gledam drzavnu TV. A oni kazu Vas problem sto ne gledate i naplate sa kaznom.

  • M. M

    16:05 // 7. 7. 2017.

    Ista gospodja direktorka koja se ne da udostojiti komentara novinarima (na koji je, zakonski, duzna) je, cim je stupila na duznost uvela i taksu na brojilo za vodu (koja je trenutno predmet tuzbe sa gradjanima jer se elementarne potrebe ne smeju oporezivati) a o tome se jos i vise cuti...

  • jeca

    17:37 // 7. 7. 2017.

    Znaci da vezem svog ljubimca Rotvajlera za vodomer, nema druge :)

  • Dragan,Niš

    07:40 // 9. 7. 2017.

    Neverovatno kakvih spinovanja ima!!Niko nije rekao da ne treba ništa da se plaća,poenta je da treba da se poštuju zakoni,znači i obaveze i prava.Zbog takvog selektivnog pristupa smo došli dovde gde smo.Narod se više ne buni što mu ,recimo pravo na penziju koju je zaradio neko dekretom umanji,pravo na dnevnice rezervista,nekome prizna nekome ne,pravo na jubilarne nagrade nekome da nekome ne itd,itd

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: