Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 20. 7. 2018.

| Društvo

Zetska ulica zatvorena za saobraćaj zbog gradilišta, susedi se žale

Autor:V. MilićIzvor:Južne vesti
Zetska ulica
Investitor tražio da mu se produži rok u kome bi ulica bila zatvorena, kažu u Direkciji; Foto: A. K.

Kako se u blizini Niške pivare grade zgrade, Zetska ulica je zatvorena za saobraćaj, a alternativni prolaz je kroz Igmansku ulicu, čiji stanovnici kažu da je u vrlo lošem stanju zbog rupa. Iz Direkcije za izgradnju pak kažu da su rupe zakrpljene.

Građani kažu da je Zetska zatvorena već mesec dana, te da je vozačima, ali i onima koji žive u Igmanskoj, problematično zbog frekventnosti saobraćaja u ulici koja je alternativni prolaz do Mokranjčeve, a posebno zbog toga što je u veoma lošem stanju. Igmanska ulica Igmanska koja je alternativni prolaz, puna rupa; Foto: A. K.

To i ne bi bio toliki problem da kao jedini alternativni pravac nije ostavljena Ulica Igmanska koja je u većem delu iskopana radi sanacije. Dakle, mesec dana imamo kratere u Igmanskoj, a Zetska je zatvorena - napisao je čitalac.

Iz Direkcije za izgradnju grada kažu da je investitor koji gradi zgrade u Zetskoj dobio dozvolu da zatvori ulicu, kako bi mogao da uradi priključke za Toplanu, Vodovod i ostale komunalne instalacije. Direktor Direkcije Nebojša Lović kaže da bi do 1. avgusta ti radovi trebalo da budu završeni, a ulica ponovo prohodna za saobraćaj.

Međutim, dodaje da je Direkcija već zakrpila udarne rupe u Igmanskoj ulici te da one koje su, po svedočenju građana ostale, verovatno nisu u nadležnosti ovog preduzeća, već nekog drugog.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Danijel

    14:05 // 23. 7. 2018.

    Jedva cekam da vidim kako ce investitor da zakrpi zetsku nakon prikljucenja na toplovod....!

  • Prcko

    21:53 // 21. 7. 2018.

    Kakva je to privatnicka velicina kojoj je grad dozvolio da preko mesec dana terorise gradjane drzeci onoliku ulicu zatvorenu. Ovo treba dobro ispitati!

  • Nishlija

    09:55 // 21. 7. 2018.

    U Igmanskoj je "prohodan" samo mali deo, ali veca polovina ulice od kafane "Vazdusna banja" samo slalomom moze da se prodje jer su samo raskopane rupe i pripremljene za "krpljenje". To je ustaljena praksa ove vlasti da se rupe raskopaju, mesto "radova" ne obelezi i ostavi nedeljama ne zatvorene

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: