Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 3. 10. 2012.

| Društvo

Zgrade bez struje neće imati grejanje

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
h

Zgrade u kojima je isključena struja u podstanicama neće imati grejanje dok ne regulišu dugovanja prema Elektrodistribucij.

Grejna sezona koja počinje 15. oktobra kasniće u objektima u kojima je zbog dugovanja Elektrodistribucija isključila struju u podstanicama.

Iz Toplane kazu da je tehnički sve spremno za predstojeću grejnu sezonu, ali da će ovakvi objekti ipak ostati hladni i pojašnjavaju da je struja neophodna kako bi topla voda mogla iz prizemlja da dođe do bilo kog sprata u zgradi.

Kako kažu iz niške Gradske toplane, pokušali su da stupe u kontakt sa svim predsednicima skupština stanara i da ih obaveste o ovom problemu, ali napominju da neke zgrade nemaju predsednika ili da nisu uspeli da dođu do njega.

Pojedini stanari ovakvih zgrada čak nisu upućeni da u podstanicama nema struje jer su često na jednu podstanicu vezane i 3 zgrade, a predsednik skupštine stanara ih nije obavestio.

- Uzeli smo spisak iz Distribucije da bi smo na vrema upozorili ljude da treba da izmire svoje obaveze i sklope ugovore sa Distribucijom kako ne bi imali probleme kad počne grejna sezona - rekla je Milena Pavlović, portparol Gradske toplane.

Ona napominje da je kompletan spisak problematičnih objekata dostupan na sajtu Toplane i da će ga svakodnevno ažurirati kako bi ovi problemi bili rešeni pre početka grejne sezone.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • strikla

    16:14 // 4. 4. 2013.

    A isto tako i zgrade bez grejanja nece imati grejanje...!

  • Luka Laban

    16:17 // 3. 10. 2012.

    iz iskustva znam,da ce pred sami pocetak zahladiti,ali toplana sigurno nece krenuti ranije da greje stanove!!!
    Gledam prognozu i ne mogu da verujem da izmedju 10 i 15 oktobra,temp nece biti iznad 12 preko dana.pa ide ono standardno 3 dana zaredom do 12 itd itd itd....

  • Vrzino kolo

    15:10 // 3. 10. 2012.

    Nema problema. Pošto je Grad iz budžeta obezbedio gas za Toplanu, prodaće se izvesna količina gasa ili kompenzirati sa Elektodistribucijom za isporučenu, a neplaćenu struju i tako će toplota stići u hladne niške domove...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: