Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 18. 1. 2017.

| Društvo

Zimska služba u Prokuplju obezbedila nove količine soli

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Nove količine soli zbog najavljenog snega foto lj.m.

Kako bi predupredili probleme sa zavejanim putevima, ali i zbog već utrošenih zaliha, Opština je nabavila još 24 tone soli za zimsko održavanje puteva na svojoj teritoriji.

Sneg koji pada od početka januara, uslovio je da dosadašnje zalihe od 24 tone, koje je ranije obezbedilo JKP “Hammeum”, budu već utrošene.

Zbog vremenskih neprilika i opasnosti da putevi budu zavejani jer sneg na području naše opštine pada već gotovo 24 sata, obezbedili smo novu količinu soli koja će, po našim procenama, biti dovoljna za održavanje ulica i lokalnih puteva na teritoriji opštine - rekao je predsednik Opštine Aleksandar Simonović. 

Nadležni u JKP „Hammeum” koje je zaduženo za zimsko održavanje puteva tvrde da je na tom poslu angažovana sva raspoloživa mehanizacija i da zaposleni rade u tri smene.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Radmila Milenkovic

    08:50 // 8. 1. 2019.

    Ja stvarno neznam ima li smisla da put prema Balinovcu ni jednom nije ociscen i na putu je led ili staklo...kao da smo stoka a ne ljudi koji nekako treba da odu na poso ili deca u skolu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: