Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 8. 6. 2016.

| Društvo

Zoran Jovanović novi predsednik Skupštine u Banji

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Zgrada Opštine Niška Banja JV
SNS i SPS formiraju vlast u Banji; foto: JV arhiva

Na konstitutivnoj sednici u Opštini Niška Banja izabran je nov predsednik parlamenta - Zoran Jovanović iz Srpske napredne stranke. Sekretar je ostala Olivera Premović, a sledeće nedelje se očekuje i izbor predsednika Opštine.

Jovanovića je predložio SNS i on je na samoj sednici dobio podršku 11 odbornika SNS, Jedinstvene Srbije i SPS koji bi, kako su ranije najavili naprednjaci, trebalo da čine vlast u ovoj Opštini.

Olivera Premović je za sekretara parlamenta izabrana kao nestranačka ličnost. Ona je već radila taj posao i mi smo se odlučili da produžimo saradnju sa njom. Izglasana je jednoglasno - kaže Dejan Jovanović iz Srpske napredne stranke.

On kaže da će najverovatnije sledećeg utorka ili srede biti izabrana i nova izvršna vlast - novi predsednik Opštine i novo Opštinsko veće.

Dogovorena vladajuća većina će najverovatnije za novog predsednika Opštine Niška Banja predložiti upravo Dejana Jovanovića, donedavnog predsednika Opštinskog odbora SNS u Banji. 

Podsetimo, u Niškoj Banji je već 12 godina na mestu predsednika Opštine Zoran Vidanović, a na poslednjim izborima sa Grupom građana “Banja pobeđuje” osvojio je 6 mandata. Pored njih u opoziciji će biti i Socijaldemokratska stranka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bane

    13:42 // 10. 6. 2016.

    Jadna je ova Banja.Vodili su je oni koji su pronasli sve rupe da rade samo za sebe.Sada su dosli oni koji nikakvog iskustva nemaju i nista ne znaju o vrsenju vlasti.Ne znaju ni kako se sednice vode,a ne nesto vise.Trebalo bi postavljati ljude koji imaju nekog iskustva.Ovi dok se nauce propascemo, a kada se nauce tek smo onda propali.Kako god-Banju vode ljudi koji ne znaju posao.

  • Lj

    00:02 // 9. 6. 2016.

    Nebi me iznenadilo i da su rod, a moda vode rodovsko poreklo i od samog Sv. Jovana.

  • Duca

    15:44 // 8. 6. 2016.

    Opasno,nema šta.Niska banja,topla voda

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: