Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 11. 11. 2015.

Zubari višak i u niškoj Medicini rada

zubar Medicina rada otpušta zubare; foto: Flickr.com

Zbog racionalizacije koja je stigla iz Ministarstva zdravlja, 24 zaposlenih na Odeljenju za stomatologiju niškog Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika ostaje bez posla.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • natalija stankovic

    23:20 // 11. 11. 2015.

    Pitam se da li je ovakva racionalizacija sprovedena I u Beogradu. Što južnije, to tužnije. Gradonačelnice sram te bilo prstom nisi mrdnuo da sacuvas stomatologe u hitnoj I medicini rada. Trebalo bi da ti budeš višak u racionalizaciji gradskih službi.

    • Lola

      08:32 // 12. 11. 2015.

      Slažrm se u potpunosti. Sramota, a i sramor+ta je što su tu stomatologiju plaćali radnici medicine rada, po njihovim tužbama za otkaze 2006te, za koje je takođe kriva država, ne firma. samo da se taj scenario ne ponovi, bankrotiraće cela medicina rada. A da nam trebaju stomatolozi trebaju nam, tu se lečimo preko 30 godina i sramota je da jedna takva instituacija nema stomatologiju.Ko je sledeći?

    • Dosta je bilo 60 godina. Razlaz...

      13:22 // 12. 11. 2015.

      A ove godine je 60 godina postojanja medicine rada u Nišu.Lep poklon grada za jubilej.Bruka za direktora,gradsku vlast i gradonačelnika.Sada je jasno što je ta med sestra dovedena sa strane i šta je cilj.A skupa oprema koja je godinama kupovana na 7 lokacija u ambulantama će verovatno da završi u privatne ruke za jeftine pare.Od do skoro najbolje ustanove do totalnog uništenja,gledajte gradjani.

  • hari

    10:36 // 12. 11. 2015.

    Soske cudjenje? Sve je krajnje logicno i u skladu sa merama stednje i racionalizacije. Narod vise nema sta da jede. Ako nema sta da se jede, nema sta da se grize i zvace, znaci da narodu zubi vise ne trebaju. Ako mu zubi ne trebaju, ne trebaju mu ni stomatolozi. Eto, nadam se da sam vam pojasnio ove na prvi pogled nerazumne mere.

    • Sreten Nikolić

      10:55 // 12. 11. 2015.

      Drago mi je da ima mesta sarkazmu i sali, ali zar niko ne shvata da medju tim stomatolozima ima veliki deo onih koji ceo svoj radni vek imaju po 5 pacjenata dnevno. Ionako se sve plaćalo, pa da li državno ili privatno, u suštini svejedno je...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: