Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 2. 11. 2021.

46 niških privrednika dobilo bespovratnu novčanu pomoć od Grada

ugovori 46 privrednika dobilo ugovore u Gradskoj kući; Foto: M. M. K.

Podsticajna sredstva za poboljšanje poslovanja dobilo je 46 privrednika iz Niša od njih 88 koji su konkurisali na poziv u okviru Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada za 2021. godinu. Oni će novac iskoristiti za kupovinu ili popravku opreme, unapređenje poslovanja, renoviranje prostora ili pomoć za finansiranje ili sufinasiranje kredita kod banaka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Skadar

    18:43 // 2. 11. 2021.

    Da a firme verovatno broje jednog eventualno dvoje upošljenih ista priča kao nekad što je ge sedamnaest zatvarao državne banke a delio milionske bespovratne pomoći određenim privatnicima u Nišu kako bi unapredili biznis, pa moj komšija privatnik sa firmom od dva radnika svojoj ćerki od te love tada pazario stan na Novom Beogradu.

    • Joe

      20:38 // 2. 11. 2021.

      Verujem da si i dalje u dobrim odnosima sa tim komšijom i da pijete kaficu.

    • Ljuba

      20:05 // 4. 11. 2021.

      Niška Banka,Nacionalna štedionica i ne mogu setiti se još....

  • Roko Prch

    20:26 // 2. 11. 2021.

    Molim JV da isprate koja će od ovih "firmi" da bude donator SNS-u za izbornu kampanju. Bilo bi interesantno.

  • Zoki

    09:25 // 3. 11. 2021.

    Moja Zena je preduzetnik, I nekoliko roďaka.... Niko od nas nije cuo za ovaj"konkurs" niti nas je iko iz npr.opstine ili nekog sektora za ekonomiju ili bilo log opstinskog tela informisao.Verovatno je sve preko SNS I normalno-namešteno. Bas cu da se raspitam,ovde profitiraju i razne firme koje nude opremu I mašine,, sve namešteno. da izgleda kao realno, provizije se uzimaju ako se nabace sredstva

    • neobavešten

      08:37 // 5. 11. 2021.

      To što ti i tvoja i rodbina neste čuli je vaš problem.
      Ovaj konkurs je raspisivan krajem svake godine. Kao sto ima i početkom svake godine konkursi NSZ, takođe konkurs koji je završen pre par dana u saradnji sa GIZ-om itd. itd.
      Očigledno Vas ne zanima da pratite konkurse i pokušavate da iskoristite sve što Vam se pruža.
      Bolje uzmite da se informišete o predstojećim konkursima nego što kritikuje

  • Zoran

    21:29 // 2. 11. 2021.

    Petre, jel' lego sendvič?

    • Zlobnik

      13:30 // 3. 11. 2021.

      @Zoran : Da Bog da - nikada mu se ne ogadio ! Barem , da sam siguran da ne gladuje i ne prosi na Tvrdjavski mos' !! Prijatno !

  • Vojislav Stoiljković

    11:24 // 3. 11. 2021.

    Dir. KLER-a i Nameštenica (DD duet) podstiču privredu ! Privreda ima svoje zakonitosti, stručnu analitiku i zahteva puno iskustva (kod pomenutih = 0).

  • Maja

    07:58 // 3. 11. 2021.

    I koliki reket treba sada pred izbore da ubacuju u SNS?treba da se sendvicari obezbede za putujuce cirkuse...strasno,koliko covek moze da se sroza za saku evra...

  • Срба

    13:26 // 3. 11. 2021.

    Кол’ко отишло зету, ћерки, снаји, шурњаји…..? Сви редом чланови секте, али, ипак, скидам капу- предузимљиви су по питању мажњавања лове.

  • Pomažu svoje!

    05:17 // 3. 11. 2021.

    Ova gradska vlast je u julu mesecu ukinula 500 dinara za utrošenu struju socijalo ugroženim Nišlijama i to retroaktivno-protivzakonito od juna meseca!? Iako su im ta prava važila do decembra! Da li se sada deli taj novac? napreDNO NaprDnjaci

  • Petar SNS

    16:27 // 2. 11. 2021.

    I ovo mi navedite kao primer da je neko bio ovakav dobročinitelj za privrednike. Da da . Bez uvrede . Lepo ste čuli . Dobročinitelj. Podsetite me žuti jel pomogli nekom . A nisu! Pa dobro to sam i hteo. Da čujem.

    • Ђраган Дилас

      17:37 // 2. 11. 2021.

      Ја не сумЉам да је све било по конкурсу, закону и моралу. Добили су они који имају добар програм и план пословања а не они блиски СНС власти. Него, Петре, ти ми се нешто одмах јави, као мало дета када нешто згреши па да прикрије, a да оправдаш акцију, па ми само ТО изазива малу сумЉу, иначе имам пуно поверење у ову влас'!

    • Nislija

      18:39 // 2. 11. 2021.

      Boze,pomozi decaku da se izleci,korona je mala maca za ovu njegovu bolest.Dobrocinitelj....Ludilo sns

    • LudiMilojko

      18:54 // 2. 11. 2021.

      Vec od 2012 da SNS nagradjuje svoje sendvicare i likove koji prisiljuju zaposljene+njihovu rodbinu da glasaju SNS ili ostaju bez posla.A vi ste isto kao sektasi samo vicete zuti-crveni posto lakse gurati krivicu na nepostojece i izmisljene osobe.A osobe koje krive dalje uzivaju u parama umesto zatvor,samo se sklonili od javnost i kamere.Kao Miskovic,Braca karic,Dinkic i ostali saradnici.

    • Aleksandra

      20:29 // 2. 11. 2021.

      E, pa, grešite. Postoji vreme pre SNS-a i bilo je tada ovakvih pomoći malim privrednicima kroz razne projekte. A s obzirom na to da "vaši" uvek angažuju firme svojih članova za razne poslove, ne bi čudilo i da su ovo neki "vaši", koji su dobili sredstva.

    • Zoran Stefanović

      21:22 // 2. 11. 2021.

      Zašto bi grad pomagao privrednike, tj. zašto moj novac u privatnu firmu? Ako ne ume da radi u stečaj i kraj priče. Grad treba da pomaže samo ono što je interes svih gradjana,a ne tamo neke koji će moj novac uložiti u svoj biznis plan. Sačuvaj Bože!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: