Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 24. 9. 2012.

Akva park i dalje neizvestan

490x370-akva-park1.jpg Da li će niški Akva park ostati samo prezentacija?

Dok u niškoj Upravi za imovinu tvrde da Italnis nije uplatio predviđeni novac za izgradnju akva parka, iz ove firme poručuju da “uprava ne zna ništa” i da je novac već na računu Grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Branko

    14:22 // 25. 9. 2012.

    Da li vam je sada jasno zašto ih je Smiljko Kostić razjurio prošli put, mada je tada i Banana "igrao" za njih?

  • Ana Mitic

    22:22 // 24. 9. 2012.

    Kakva glupost. Satro kao uplatili lovu a nema je nigde. More...sve bi ja to preispitala...ne moze jedan dogovor za jednu sumu pa posle da se menja odluka kome kako padne na pamet.

  • Juznjak

    17:02 // 24. 9. 2012.

    More , da je taj Italnis hteo da gradi akva park, ne bi se to toliko odugovlacilo.

    Mutljavina , do zla Boga !

    • Ivan

      20:52 // 24. 9. 2012.

      Nemas pojma. Svi bi iz gradske vlasti da lapnu malo para a jos se sada promenila vlast pa bi i oni da lapnu. Covek je mogao da napravi akva park za godinu dana da su mu dozvolili.

    • Moca

      09:06 // 25. 9. 2012.

      Muljavina kojom je rukovodio hvala bogu bivsi gradonacelnik i njegova svita.

    • rfewrwqd

      13:10 // 25. 9. 2012.

      on je hteo,ali pojedinci nisu hteli dve godine da mu spoje parcele koje je kupio,da bi mogli posle da tu grade stambeno naselje,koje bi vredelo mnogo vise nego akva park!!!

  • Nebojsa Ozimic

    18:27 // 24. 9. 2012.

    Šojići,samo napred! Da se lokacija ne zove ipak Magareće livade?

  • smaraci i foliranti

    19:56 // 24. 9. 2012.

    Mirko , u pravu si , apsolutno ti je komentar na mestu....slusamo vec godinama istu pricu, da su hteli da naprave taj cuveni aqva park napravili bi ga , kako je to mogao plama u jag. da uradi, zasto se malo ne ugledaju na tog coveka , neka se manu price neka se pokazu na delu malo za promenu, dosta nam je vise da slusamo prazne price, svaki drugi covek u gradu ne radi, zasto se ne zapitaju kako taj narod zivi, a ne samo da grabe funkcije , izmisljaju komisije, raznorazne projekte kako bi sto vise uzimali novac za sebe, sram vas bilo sve, funkicije su prolazne treba ostati i nakon tih cetiri god. u ovom gradu...gadi mi se od svih politicara niskih....

    • jbbj

      10:34 // 25. 9. 2012.

      pametni da on neme para,i da nije hteo da gradi akva park nebi to ni zapocinjao,nego niski kompleksasi su ga sputavali da mu se spoje parcele ,sto je bio uslov za pocetak gradnje!!!jer je grad tu hteo da gradi stambena naselja ,ovo ti je proverena prica,pa zar bi se on toliko oko toga mucio da mu nije bitno to.a vi sa ovim komentarima kao da imate pola mozga,sta vi cekate to da bi vas gledao sa tetovazama i bicepsima kako cutite u uglu,nadjite neki drugi poso i ne brinite tudju brigu!!!!!

  • Sneki

    08:24 // 25. 9. 2012.

    Opet Bojan Stanisavljević!? Zamparini-Bojan stanisavljević, Italnis-Bojan Stanisavljević? Da li je još nekome nešto sumnjivo? Mislim da tu ima posla za još neku ustanovu osim Uprave za imovinu. Sigurna sam da je još neko video tu "Facu" Stanisavljevića i da mu je sve jasno...

  • Zocky

    09:00 // 25. 9. 2012.

    "Uprava ne zna ništa." - bas recit i nacitan covek. Pa samo zbog ovoga bih raskinuo ugovor sa basibozlucima!!!

  • Mirko

    18:04 // 24. 9. 2012.

    Haha,da nije smesno bilo bi tragicno!J... lud zbunjenog!

  • Djole

    09:35 // 25. 9. 2012.

    "Pa nije bas leglo onolko miliona kolko je trebalo...."???????? A kolko t treba, igrate se bre, od aqva parka nema nista, mafijo!!!!

  • Znatizeljna

    09:17 // 25. 9. 2012.

    Da li neko misli da smo svi potpuno nepismeni i nemamo predstavu o tome da novac koji je uplacen mora i da legne na racun? A ne verujem bas da su za tako veliku sumu omanuli poziv na broj pa otislo u nepoznatom pravcu! Samo se bojim da gradonacelnik nece bas smeti da se igra sa ovim ugovorom, cak ni da proba da ga raskine uprkos tome sto nije ispostovan jer ce ga Vucic ponovo izribati na tu temu. Vec je jednom prilikom kada je potegao ovu pricu dobio zuti karton od Vucica. A znamo da se sa dva zuta izlazi iz igre.... A on je tek usao u igre....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: