Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:29, 18. 9. 2018.

Babušnički "Komunalac" dužan niškom Vodovodu milione za korišćenje vode

Dugovanje skoro 43 miliona dinara Dugovanje skoro 43 miliona dinara; foto: Lj. F.

Zbog toga što je iskoristilo više od ugovorene količine pijaće vode koju dobija od JKP "Naissus", lokalno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Babušnice dužno je da plati skoro 43 miliona dinara niškom preduzeću. U toku pregovori oko regulisanja dugovanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    11:43 // 18. 9. 2018.

    Baš čudno

  • Pranje novca

    11:45 // 18. 9. 2018.

    Izgleda da ce ipak Naissus dug pre da naplati od svojih gradjana ili je to sve pojedeno ili popijeno u kafani, ako nije bice.

  • Sava

    14:42 // 18. 9. 2018.

    Ne treba oni ništa da plate Naissusu. Imao sam priliku da vidim vrelo i okolne izvore u Ljuberadji, pre kaptiranja i usmeravanja u cevi ka Nišu.Nišlije treba da su srećne, obzirom na prvi i najbolji kvalitet vode, koju piju iz česama.Stvarno mi nije jasan postupak otimanja vode iz Ljuberadje i postupak potražnje naplate od onih koji su nam tu vodu dali, pa i sami treba da plate Naissusu.Nebuloza !

    • Сви све знају

      19:15 // 18. 9. 2018.

      Колико је становника Љуберађа тада имала, а колико данас? Исто питање важи за све становнике општине Бабушница. Већина је дошла у Ниш, Пирот, Београд... И?

  • ssssssssssssssssss

    14:47 // 18. 9. 2018.

    Da im plate vodu koju su oteli sa njihovih izvora, i još ih dobili na sudu????
    Zato će uvek da bude najsiromašnija opština, narod da se seli. Bednici

    • Marko

      07:35 // 19. 9. 2018.

      Ti izvori nisu njihovi. Cak su u Babusnici i povlasceni ako do odredjene utrosene kolicine ne placaju vodu. Gradjani manjih mesta moraju da prestanu da svojataju prirodna bogatstva nadomak koji su naseljeni.

  • Babusnicanin

    04:51 // 19. 9. 2018.

    Kvalitet vode u Ljuberadji je los,nek izvrse proveru,pri svakim vecim padavinama voda nije za pice.Komunalac je opstinska firma i ista ta opstina je prodala vodu Nisu.I isti ti vladaju vec dugo,dugo vremena birani od strane naroda,koliko mi je poznato izlaznost na izborima ne ide ispod 70%,tako da je sve ovo aminovano od strane naroda.Nis je dobio vodu,opstinari su dobili stanove u Nisu i cao.

  • Катинац

    08:09 // 19. 9. 2018.

    Јадна и бедна Бабушница је одувек имала и такву власт. Да је било памети, а да је и сада, Ниш би требало да позлати лужничка врела. Али докгод су полтрони и јадничци на власти дотад ће и Бабушница да пропада. Најгоре је што "памет" тих малих властодржаца плаћа непросвећени и успавани народ. Неко вам уништи нешто најлепше и највредније- природу, а ви треба да му платите? Зар има веће ироније?

  • Sojic Srecko

    08:52 // 19. 9. 2018.

    Da plati porez na prirodne lepote okruzenja u kom zive, a to je samo suma za reprezentacije bilo kog javnog preduzeca godisnje.

  • Vojkan Popovic

    13:27 // 24. 1. 2019.

    Netacna je informacija da se Bela Palanka snabdeva vodom sa ovog cevovoda te je treba demantovati. Posebno je vazna informacija da Naisus exploatise izvorista sa teritorije B Palanka bez ostavljanja bioloskog minimuma i bez ikakve kontrole i nadoknade...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: