Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 14. 11. 2015.

Bez niških firmi na forumu u Moskvi

moskva Niški privrednici nisu pozvani u Moskvu; foto: flickr.com/josef.stuefer; CC

Ni dve nedelje nakon velikog "Rusko-srpskog poslovnog foruma" u Moskvi nije jasno zašto među "najvećom i najznačajnijom privrednom delegacijom Srbije", koju je predvodio premijer Vučić, nije bilo nijednog preduzeća iz Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Niski iz inostranstva

    11:24 // 14. 11. 2015.

    Nije ovo vest,vest bi bila da je neko pozvan!
    E,moje Nislije,nista vam nije jasno,ne kapirate da vas tretiraju kao nevazne? Niti je ovo novo,a ni zadnje!Samo BG i prijatelji njihovi imaju svoju sansu,a jug,istok,to mozemo da zaboravimo!Zar to nije ocigledno?
    Koliko mi je zao ne treba ni da kazem,ali da vi i dalje sebi nesto umisljate nije mi jasno
    Otvarajte oci,inace...

  • Slobodan Tošić

    11:30 // 14. 11. 2015.

    Komentar koji bih dao na pomenuti događaj ne bi dozvolio ni jedan administrator. Prema tome, ovo je dovoljno rečito i proćiće cenzuru. Hvala.

  • Peki

    11:32 // 14. 11. 2015.

    A izvini koje Niške firme , ako oni prevaranti iz Gadžin han smatrate niškim privrednicima onda no comment. Koje subto Niške firme koje su spremne za rusko tržište, zar ne vidite u šta se pretvorio ovaj grad , u leglo budala i prevaranata koji ili rade u javnom sektoru ili su sitni preprodavci što prodaju nešto javnom sektoru

  • Tanja

    11:53 // 14. 11. 2015.

    U poslednje vreme se često pitam postoji li još jug i grad Niš ili to samo mi, građani ovog nekada divnog i uspešnog grada, puno zelimo. Možda bi morali da pozovemo gospodina Vučica na jedan od protesta koji ce se organizovati u ovom gradu da cuje od nas šta se dešava, da i ovde postoji mnogo dobrih firmi koje su morale biti prisutne u Rusiji na tom forumu. Promene neće skoditi ovom gradu zar ne?!

  • mirko

    12:52 // 14. 11. 2015.

    Piroćanac, predsednik komore Niš, bio u Moskvu, a kasno saznao da niko više neće ići...stvarno misli da mu verujemo...pa on kao predsednuk komore Niš je prvi znao ko ide a ko ne...A Mila iz Jumisa poslao kod podpredsednika-političara koji će mu složiti pricu i otkačiti...rasformirati RPK Niš

  • nenad 2008

    13:27 // 14. 11. 2015.

    Još jedna u nizu činjenica, koja ukazuje na IZOPŠTENOST Niša...poneka mrvica ako pretekne hegemonističnom Beogradu ...dabome,da tome doprinosi neinventivnost pa i neznanje svih relevantnih faktora u gradu.

  • Vladimir

    14:44 // 14. 11. 2015.

    Nema potrebe da se brinemo oko ovoga. Prema informacijama koje imam, ni ovi što su išli u Moskvu se nisu "proslavili". Jedino zabrinjava što su predstavnici Srbije saopštili Rusima da im Rusko-Srpski humanitarni centar u Nišu više nije potreban??? Kome to smetaju Rusi u Nišu?

  • Violeta Neverovatnic

    14:48 // 14. 11. 2015.

    Biće tako dokle god Nišlije ne shvate da im kompleksi samo štete u komunikaciji sa prestonicom. Takođe i kada za đubre i ostale ružne stvari u sopstvenom gradu ne krive Beograd.

  • Kalca

    17:41 // 14. 11. 2015.

    Nislije ne trazite krivce o BGD/u mada ima i toga,Nis su unistili Perisic,Ljubo,Bulatovic,Bandur,Jonic...Nikada gora vlast u civilizovanom svetu.Mi necemo moci godinama da se oporavimo finansijski,moralno,svakako jos godinama a prvi smo ustali za promene.Vreme je da se opet probudimo,ovog puta za nasu decu i nas,ono je bilo za lopove.

  • Jason Born

    17:54 // 14. 11. 2015.

    Busanje u grudi na lokalnom nivou, a pred beogradjanima manji od makovog zrna. Vazda je tako bilo. Citaim garniturama su se tresle gace od beogradskih stavova. Samo jaka industrija moze da izvede ovaj grad iz krize, svaka cast pomenutim privrednicima ali to nije dovoljno

  • Dragana Mijalkovic

    19:01 // 14. 11. 2015.

    Gospodin Kostic je Pirocanac poreklom,pa ga boli uvo za Nis.Sta su nasi "somovi" iz Nisa preduzeli da odu u Moskvu.Kakvi su to privrednici? Nije ni cudo sto zaostajemo za ostalim delom Srbije!

    • inteligentna gospođice

      19:47 // 14. 11. 2015.

      mogu li da se zaposlim u firmi čiji ste vlasnik? Pretpostavljam da ste dovoljno uspešni i nezainteresovani za rusko tržište jer ste se probili na evropskom. Ako nemate sopstvonu firmu, pretpostavljam da nemate, neću Vas častiti kao Vi ove vlasnike firmi, procenite sebe.

  • Aleksandar Milosavljevic

    20:51 // 14. 11. 2015.

    Osam predstavnika privrednih društava iz Niša i Nišavskog okruga bili su učesnici biznis foruma u Belorusiji u organizaciji Gradske opštine Pantelej, a na osnovu ugovorene saradnje sa gradom Novopolockom.

    • Radnik u krizi

      10:06 // 16. 11. 2015.

      Svaka čast. Obišli ste industrijsku velesilu. Bar ste se lepo proveli i uzeli devizne dnevnice.

  • shaft

    06:50 // 15. 11. 2015.

    Za stav Beograda,prema Nisu,u svim sferama zivota,znamo kakav je!Za njih smo slepo crevo Srbije!Ali, ni mi ne valjamo,pogotovu lokalna vlast,gde mnogi zele uhlebljenje u Prestonici!Promenio se i sastav zitelja Nisa,prave Nislije su sad manjina u svom gradu,koji je postao kasaba,tek malo bolja za zivot,recimo,od Gadzin Hana!Nismo solidarni,naprotiv, sebicni smo,mnogi su zatucani i evo rezultata!

  • Perko

    10:24 // 15. 11. 2015.

    I malo ozbiljniji Ni[ki biynismen kupuje stanove u Beogradu, [alje tamo porodicu i na kraju se i on preseli tamo. Pa jedna AIK Banka je yvani;no pre[la u Beograd a poltronsi Ni[ki politi;ari yucnuli nisu. Ni[u ostaju 5 op[tina i par JP i to je to. I naravno odlazak mladih i pametnih.

  • Milivoj

    02:01 // 18. 11. 2015.

    Ovaj Kostić samo vodi statistiku i drži fotelju. Pusti tu fotelju brate priznaj da je Niš u velikoj krizi jer niko od političara prstom ne mrda za Niš i nemoj još i ti da ga akaš pod stare dane.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: