Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:04, 26. 12. 2011.

Brendovi sa juga Srbije

najbolje-iz-srbije

Počelo je glasanje za najbolje brendove u Srbiji, u konurenciji Nišvil, Leskovački domaći ajvar, Resor Gadžin Han, Aura Niš, Simpo i Alfa Plam Vranje i Slobodna zona Pirot.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zika Proja

    13:26 // 26. 12. 2011.

    Predlazem da se za brend grada Nisa uzmu Simonovic magistar Milos, Milan Toplana Ogrizovic, Bahati nepismeni kursadzija-direktor OS Cele kula C.Sonja, Milen Aftobus, Boza The Storm i ostali eksperti sa fakultetima iz Leposavica, Zvecana i drugih eminentnih univerzitetskih centara koji su nam svojom strucnoscu omogucili d akolektivno skocimo u Nisavu.

  • SopskiBrendoviJuzneSrbije

    01:35 // 2. 1. 2012.

    Koja je ovo diskriminacija Toplickih gradova Kursumlije,Blaca pa i drugih gradova i varosica iz juzne Srbije.Koji se nisu nasli na ovoj listi.Mnogi proizvodi iz Toplickog kraja iz Kursumlije,Prokuplja,Blaca.Banje,prirodne lepote i dr.Bolje da se zove Sopski brendovi Juzne Srbije naroda koji pricaju Sopkim naglaskom!!Sram vas bre bilo bilo nije juzna Srbija samo gi-gu-ga!Nislije i Pirocanci bicete samo provincija Beogradskog pasaluka.Jer za bolje i niste!

    • Bivsi JUL-ovac

      11:48 // 3. 1. 2012.

      Zemljace,to je vestacki napravljeno,a maslo je ovog bandita iz pirotske zone koji se skoro ugurao za podpr.priv.komore,inace grobara privrede u Pirotu i sa 15-ak partijskh knjizica u dzepu,sada je clan URS-a,a u vreme Mire Markovic celnik JUL-a.

    • Dragan

      23:04 // 4. 1. 2012.

      Da si malo proso svet svhatio bih da razlika u govoru ima svugde posto si zaostao i sa skolom i sa svetom mozes tako da pricas, al mi smo zato ko zamlja stigli dotle jer takvvi ko ti nam kapu kroje a gospodin ispod je 100% u pravu svaka cast a tebi iznad, takvi kao tebe su sramota Srbije nazalost ima ih dosta.

  • Ivan Ristic

    22:13 // 28. 12. 2011.

    Alfa plam Vranje.

  • Petar

    20:21 // 26. 12. 2011.

    MISLIO SAM DA JE PIROTSKI BREND SIR, OPANAK, GUMA , KAO ONO ZIVEO SAM U ZABLUDI, PIROTSKI BREND JE COVEK SA 100 PARTISKIH KNJIZICA I GROBAR PIROTSKE EKONOMIJE.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: