Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:27, 9. 6. 2015.

| Ekonomija

Budžet na sajtu Grada Niša do kraja nedelje?

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
budžet
Budžet Niša bez osnovnih podataka; foto: ni.rs

Iako portparol gradonačelnka Niša Marko Rajić kaže da zbog tehničkih problema nema budžeta na gradskom sajtu, zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković kaže da je i to, kao i sve drugo kolektivna odluka.

Slavković je rekao da će se založiti da i poslednji, ali i svi budžeti iz ranijih godina budu na gradskom sajtu. Kako kaže, on u tome ne vidi ništa sporno, ali podseća da odluka nije samo njegova.

Ja ću da insistiram da svi budžeti budu na sajtu. I ne samo budžeti, nego svaki podatak. Vi znate da sam ja tražio informacije i od javnih preduzeća i sve… ali isto tako znate da se kolektivno odlučuje i tako se radi u svakoj vlasti, pa i u ovoj - rekao je Slavković.

Sa druge strane portparol Rajić tvrdi da se rešavaju tehnički problemi i da bi budžeti trebalo da budu dostupni građanima do kraja radne nedelje.

Redizajnirali smo sajt, pa je došlo do problema oko prebacivanja sadržaja. Radimo na tome i do kraja nedelje bi trebalo sve da bude na novom sajtu - rekao je Rajić.

Podsetimo, na sajtu Grada trenutno je postavljen jedino nacrt budžeta za ovu godinu. Pored toga što nema nijednog finansijskog dokumenta, sa novog sajta su izbrisane i stare odluke Gradskog veća.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    16:40 // 10. 6. 2015.

    Da nije tuzno i jadno,bilo bi smesno!

  • Iskusni Meraklija

    07:48 // 10. 6. 2015.

    Svako normalan ne menja dizajn sajta dok nije siguran da je novi sajt potpuno funkcionalan. Dakle, ili su nesposobni ili nešto muljaju. Najverovatnije- i jedno i drugo.
    NapreDNO na DNO!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: