Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 24. 11. 2016.

Deficit koji je naljutio Vučića posledica nerealnog planiranja budžeta

g-kuca-VK Ambiciozni budžeti napravili probleme u gradskoj kasi; foto: JV arhiva

Budžet Niša poslednje 4 godine u proseku ima po 3 rebalansa. I dok je ranija vladajuća garnitura tvrdila da je to normalno - cifre, zaduživanja, deficit, izveštaj Fiskalnog saveta i vika i grdnja premijera Aleksandra Vučića pokazuju drugačije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Fantom Slobode

    07:13 // 25. 11. 2016.

    Ovi pre njih su barem nešto izgradili (stadion, hala, bulevari...) pa bar znamo šta plaćamo. Što se tiče ex gradonačelnika Perišića i njegovog rojaka Miljana, šta reći?
    Ušao majmun u tanak (kao kod Kusturice) i sve razbucao. Dovoljno je samo pogledati izveštaj DRI, on sve govori. Za to vreme izgubili smo milijardu dinara prihoda od poreza na plate Jugoistoka, AIK banke 300 mil, Philip Moris takođe

  • Fantom Slobode

    07:19 // 25. 11. 2016.

    2/2 Niko od naših vajnih predstavnika nije ni pisnuo protiv tog smanjenja prihoda, uključujući i sadašnjeg gradonačelnika. A usput su na taj isti budžet nakačili gomile botova sa cach and carry diplomama sa raznih Megableja.
    I sad, krivi su im oni pre njih???
    To dovoljno govori o njihovoj "stručnosti" za šta će , nadam se, kad tad odgovarati. Sad sigurno neće jer njihov Vođa nas vodi u Stradiju,

    • jbg,

      09:37 // 25. 11. 2016.

      svi se hvataju diploma Megableja,a činjenica je da u državnom sektoru državni službenici,oni koji dočekuju i otpraćuju političare i koji drže konce u svojim rukama,uglavnom imaju diplome državnih fakulteta. Možda nije toliko stvar u neznanju,koliko u alavosti,ali to ne možemo znati,jer oni ne predaju imovinske karte,a trebalo bi,niti im poreski inspektori vrše unakrsnu kontrolu imovine i prihoda.

  • Opa

    17:39 // 24. 11. 2016.

    Hoćete da kažete da Štrumf nije bio u pravu kada je vršio rebalanse? Pa sad neka ga postave u Klinički centar pa za 4 godine da vidimo ponovo u čemu nije bio u pravu.

    • Molim Lepo

      18:36 // 24. 11. 2016.

      Za greške i "ostalo", samo obustavljeni postupci, oslobadjajuće presude i naravno novo sedlo, barem je do sada tako bilo, što će reći tradicija bato

  • žalosno je

    09:45 // 25. 11. 2016.

    što su nam Koštunica i Tadić oduzeli mogućnost neposrednog izbora gradonačelnika, umesto da u svojim strankama potraže ljude sposobne da dobiju izbore. Zahvaljujući njima Beograd nam nameće gradonačelnike i saradnike gradonačelnika, koji dokazano ne znaju da rade. Petu godinu, za redom, Vučić svojim izborom saradnika potapa naš grad. Ako su Perišić i Bulativoć dobri neka ih vodi u Nemanjinu...

  • nn

    23:29 // 24. 11. 2016.

    Kako to da svi znamo koliko nam je gradska garnitura nesposobna, samo on ne zna. .. Čak i sad kad je "saznao", za kaznu Perišića šalje da bude načelnik kliničkog. Pa sjajno.

  • lahor

    22:27 // 24. 11. 2016.

    Uzas

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: