Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 1. 6. 2018.

Deo imovine Niške Banje prelazi u državno vlasništvo

Institut Iz Instituta "Niška Banja" ne daju odgovore na novinarska pitanja; Foto: Screenshot google maps

Neki objekti Instituta "Niška Banja", za koje je sudskim veštačenjem utvrđeno da su građeni parama Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje - PIO, uskoro će preći u vlasništvo ove državne organizacije za obavezno socijalno osiguranje. Posle spora koji je vodio sa banjama širom srbije, PIO je uspeo da obezbedi vlasnički udeo u tim zdravstvenim centrima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • da imamo urbaniste

    12:02 // 1. 6. 2018.

    kakve nemamo, pa da u Banji predvide gerontološke centre i da ponudimo zemljište za izgradnju nemačkom i austrijskom fondu, a industrijska zona da je uz auto put, sada bi mnogo dece bilo upošljeno bez subvencija za ta radna mesta. Ovako, prodaće banjska izvorišta, uvećati kućni budžet, a nama oteti pravo na rehabilitaciju...

  • Smuk

    11:05 // 1. 6. 2018.

    I ... šta će narod dobiti od svih ovih "kombinacija" ove vlasti ?
    Možda , još neki "Koridor" koji je od "životne" važnosti , možda još neku "kancelariju" za saradnju sa Rusima /"lopata"/ ?

    • Istina

      15:39 // 1. 6. 2018.

      Te kombinacije je pocela prethodna vlast a ovi ce nas dokrajciti.Banje nikako ne treba privatizovati,pogotovo ne one koje dobro posluju,medju kojima je i Institut Niska banja.Ne bi trebalo dozvoliti ni uvodjenje servisa,kao sto je ovaj nazovi ministar najavio,nego primiti i zaposliti nove mlade ljude,nikako stranacke kadrove,koji bi podigli nivo instituta u pruzanju usluga pacijentima.

  • Deratizacija

    14:31 // 1. 6. 2018.

    Nova otimacina pred rasprodaju svih nacionalnih resursa. Pored aerodroma ovo ce biti jos jedna velika otimacina imovine koja pripada generacijama koje su preko obaveznog zdravstvenog i penzionog osiguranja ulagale u infrastrukturu banjskih lecilista, Kad sve rasprodaju na red ce doci i privatna imovina.

  • Perakojotsupergenije

    22:16 // 1. 6. 2018.

    SNS = 666

  • Aperkat

    06:56 // 2. 6. 2018.

    A,vajni Predsednik opstine ,Deki Jovanovic?
    Ah,da, ko njega pita,ako treba i kabinet ima da pokloni i sedi u park,al da prima platu i ne radi nista!

  • Numancia

    17:54 // 1. 6. 2018.

    Cepaj i otimaj!

  • sozontije

    07:41 // 2. 6. 2018.

    Ko li ce ovo da kupi,sta mislite?Sta,ako nema licnu kartu?

  • Mara

    12:47 // 1. 6. 2018.

    Upropasti će sve.Rekla sam još od kad da smo izabrali direktora Banje NEBOJŠU MARJANOVICA ne bi to tek tako išlo. Borio bi se on za jedu od najboljih lečilišta u srbiji

  • ROKI

    13:57 // 1. 6. 2018.

    Manji su uticaj i smetnje urbanisti, ne i beznačajni, ali, osnovna smetnja je RUKOVODSTVO GRADA na čelu sa Bulatovićem i skoro svim većnicima. To što je Vučić govorio da tako ne treba i da PIO ne može da uzme upravljanje SAMO ZNAČI DA ON SUPROTNO ĆE URADITI OD OBEĆANOG I JAVNO IZGOVORENOG. Dozvolićete, On je ipak iznad naroda Srbije, ima apdolutnu podršku. Mi koji ne podržavamo njega manje smo.

  • RaseljeniSrbin

    03:55 // 4. 6. 2018.

    Koj VIC 80-90s Penzioneri su skupljali novac i gradili te banje...Sad Beogradska mafija sklonila potrebne papire gde sve pise.Izmanipulisali informacije i sta treba sada oduzmu nesto sto pripada Penzionerima i narodu Srbije.Divota i ko ce se buni ovi penzioneri sto su nas napustili i prevrcu se u grobovima?Ili ovi stariji sto vec jednom nogom u grob?Omladina koju boli uvo zive iz dana u dan?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: