Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 13. 6. 2018.

Direkcija raspisala tender za prevoznika koji preuzima tri linije od septembra

autobus Novi prevoznik od 1. septembra; foto: S. M.

Od 1. septembra bi, prema tenderu, novi prevoznik trebalo da preuzme “kružnu”, Sarajevsku i Njegoševu liniju od Direkcije za javni prevoz Niš. S obzirom na to da se sektor za saobraćaj Direkcije gasi 1. jula, od tada, pa do septembra, građani će se voziti autobusima prevoznika koji će biti angožovan po hitnom postupku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Moca

    17:54 // 13. 6. 2018.

    Jos jedna berba za dvojac bez kormilara. Samo ce biti interesantno za koliko ce prodati autobus koji su platili 80000e i kako ce to objasniti gradjanima.Mozda ga nece ni prodavati nego postaviti ispred Direkcije kao spomenik svog uspesnog rada, slicno lokomotivi ispred ZTPa.

    • vjuer

      08:53 // 14. 6. 2018.

      Za razliku od "ekološkog" autobusa, parna lokomotiva ispred ŽTP-a je verovatno odradila svoj posao u periodu svoje eksploatacije. Nažalost, u to doba nije postojalo GPS praćenje da se vidi koliko miliona kilometara je provela na šinama.

  • Aperkat

    19:50 // 13. 6. 2018.

    Igraste se sa gradskim preduzecem,i na kraju ga rasturiste!
    Koji je posao sad Guske i Petronijevica i nepotrebne administracije,kad ste glavnu delatnost firme unistili?
    Ce prodajete karte?

  • Borko

    21:11 // 13. 6. 2018.

    Ko sme da se kladi da će "Nišekspres" dobiti te linije, kako im ne bi vuše "krali"putnike? Dosta je više i tog Smiljkovog javnog gradskog prevoza koji je bio na štetu "Nišekspresa".Taman je trebao 2005. godine, Grad Niš da im kupi nove autobuse i karta je bila 50 dinara a Smiljko uvede i nove prevoznike i ukinu monopol.

  • djuram

    22:12 // 13. 6. 2018.

    Zasto traze klimatizaciju kada klime ne ukljucuju.Posao dobice nis expres.

  • ISTINA

    07:53 // 14. 6. 2018.

    Gospodo draga PROVOZAJTE SE MALO GRADSKIM PREVOZOM da vidite kako je građanima ovog grada lepo i mirišljavo dok se voze i prevoze do posla i natrag, borili smo se da skinemo žute i napokon živimo dostojanstveno ALI VI STE PONOVILI NJIHOVU ISTU EPIZODU, samo nemate Sada šta da prodajete jer su oni sve rasprodali, narod vam je verovao ali posle svega što vidi neće vam više dati poverenje da vladate!

  • Milorad

    09:39 // 14. 6. 2018.

    E, sad ide tenderisanje i trkeljisanje ličnim interesima. Putnicima, da ne kažu kako se na njih ne misli, ostaje komentarisanje. Nego, jedan savet tim koji trkeljišu, da konsultuju jednog bivšeg gradonačelnika, ne mogu momentalno da mu se setim imena, koji ima ogromno iskustvo u tenderisanju i trkeljisanju.

  • Aca

    08:52 // 15. 6. 2018.

    Toliko iskustvo ima taj Stanković, bio na brojnim funkcijama, završio privatni fakultet na brzaka, a kad ga neko pita što mu stalno skapavaju autobusi on je toliko drzak da građanima koji ga plaćaju ne odgovori. Krajnje jadno! Dokle će ovaj grad da trpi ovakve?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: