Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:20, 12. 8. 2019.

Direkciji za izgradnju Niša vraćaju se radnici i ranija zaduženja

direkcija-za-izgradnju-grada.jpg Dobijaju 20 zaposlenih iz Gradske uprave; foto: arhivska fotografija

Nakon što je pre skoro 3 godine niška Direkcija za izgradnju grada ostala bez oko 100 radnika i u velikoj transformaciji izgubila brojna zaduženja, odlukom Gradskog veća zbog, kako je rečeno, više posla dobiće novih 20 radnika iz Gradske uprave. Novi-stari poslovi Direkcije biće izgradnja, rekonstrukcija i održavanje puteva u Nišu, a plan je da se ubuduće ovo preduzeće osim redovnim održavanjem bavi i investicijama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Pera

    09:06 // 12. 8. 2019.

    Povećanje broja zaposlenih sa 30 na 50 kojih radnika? Administracije ili fizičkih radnika koji će zarađivati platu ovima po kancelariji što će da sede i da ne rade ništa samo svoje privatne poslove u toku radnog vremena.

  • Nishlija

    10:13 // 12. 8. 2019.

    Ovo je sve zbog izbora da "odobrovolje" glasace

  • LosMi

    10:17 // 12. 8. 2019.

    Gomila nesposobnjakovica koja se presipa iz supljeg u prazno. Pa ti isti su doprineli da ulice ovog grada i ovaj grad izgleda onako kako izgleda, ODVRATNO! Koliko puta su hapseni u raznim aferama neki i vise puta i opet vracani na posao. Direkcija za izgradnju grada je nista drugo do hranilice za nove partijske i stare zaostale kadrove iz prethodnih sistema, odeljenje za propast grada Nisa!

  • Olga

    12:22 // 12. 8. 2019.

    Pretakanje....političko taktiziranje.

  • Ouzo

    16:24 // 12. 8. 2019.

    Ima tu nekih,koji vec,dva tri puta,odlaze u sekretarijat,pa se vracaju,pa opet odlaze...Ekperimentisanje ,zabava,pa ako smo se zeznuli,nikom nista!
    Budzetska neradnicka firma,totalno nepotrebna gradu,na trziste,gospodo,molim!

  • Lenols

    14:59 // 13. 8. 2019.

    Niš je Multinacionalni Grad. E sad ako bi se sastojao od Etnički čistih četvrti ličio bi na sistem ljudskih lagera što je suprotno civilizaciji.

  • Mara

    08:28 // 12. 8. 2019.

    Svaka čast

  • Miki

    12:11 // 21. 8. 2019.

    Ne lupajte više gluposti. Nisu krivi radnici nego rukovodstvo koje nema pojma da organizuje posao i koje zbog političkih ambicija ne želi da realno sagleda kakav program direkcije treba da bude. Ti koje su hapsili su politički produžene ruke vlasti. Sad pošto ne umeju da rade sa radnicima koje su politički ostavili jer su podobni za manipulaciju,onda vraćaju inzenjere starog kova da vade stvari

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: