Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:52, 30. 5. 2018.

Direktor Zavoda za urbanizam: Nismo gubitaši, kasnili su papiri

zavod-za-urbanizam-zgrada.jpg Šestomesečni izveštaj pokazaće realno stanje poslovanja Zavoda za urbanizam, kaže direktor; Foto: Arhiva JV

Tromesečni izveštaj poslovanja niškog Zavoda za urbanizam, kako se čulo na sednici Veća, pokazao je da je ovo gradsko preduzeće u minusu od 7 miliona dinara, a direktor Miroljub Stanković, iako ne spori podatke iz izveštaja, kaže da takvo stanje nije realno, već je samo "posledica računovodstvenog preseka stanja" i vikenda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • xyz

    11:01 // 30. 5. 2018.

    E cek da vidis, tako se i tvoj gazda koristi statistikom kad prikazuje kolika je prosecna plata u Srbiji..

  • Dragan,Niš

    12:34 // 30. 5. 2018.

    Još jedan "zimzeleni"stručnjak" koji godinama kruži po gradskim službama i javnim preduzećim.Zato nam je i ovakav haos u gradu.Počeo u seretarijatu za urbanizam a završi će u Zavodu za urbanizam,kao direktor naravno!!

    • ja

      01:05 // 31. 5. 2018.

      to je cistokrvni sps kadar!

  • Veliki Strumf

    12:43 // 30. 5. 2018.

    Ne znam sta ovo piše po vestima. Meni je super u Zavodu. Istina je, inženjeri puno rade, vrlo često i vikendom, al ko im je kriv što nisu studirali ekonomiju. Malo sam ih ispremeštao da imam vazduha. Još kad bi mogao neki da mi kuva kaficu, mnogo bi mi slatka bila.

  • bidza

    14:40 // 30. 5. 2018.

    Dokle ce nam krojiti kapu Titovi kadrovi i sadasnji preletaci. Zavod za urbanizam je visedeceniski generator krize i korupcije u drustvu. Svojim necinjenjim i neradom su stvorili urbanisticki haos u celoj Srbiji. Umesto da izradjuju planove detalne regulacije naterali su narod na bespravnu gradnju!Zavod za urbanizam i uprava za planiranje i izgradnju su najsporiji delovi javne uprave.

    • Rodja

      20:28 // 30. 5. 2018.

      G-dine Bidžo, na osnovu kojih parametara napisa ovu tvrdnju o korupciji a naročito o SPOROSTI. Čime si to izmerio i čime dokazuješ? Ako bi kazao danas je 1. Maj, jer je to tvoje mišljenje, da li da poverujemo? Dokle će u Srbiji svako da optužuje, da ničim ne dokazuje i ne odgovara za izrečenu neistinu? Stavi Bidžo prst na čelo, ako ti nije "nisko čelo", razumeš me, nadam se, šta hoću da kažem!

  • Numancia

    17:01 // 30. 5. 2018.

    Lud-zbunjenog !

  • Aca

    08:14 // 31. 5. 2018.

    Teski ste gubitasi nece vise narod da placa i radi za gubitase!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: